Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2018

Δημήτρης Τζούριτς: «Δεν θα επέστρεφα στην Ελλάδα, αν δε βρισκόμουν σε μια τοπ κατάσταση»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου και ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Τζούριτς μετά τη νίκη επί της Κομοτηνής μίλησε για το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας τους:
Ο Σέρτζιου Στάνκου είπε: «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Ήταν το πρώτο επίσημο της ομάδας και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αντίπαλο και στον αυριανό αγώνα που έχουμε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Είδα καλά στοιχεία σήμερα από τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι τα δυο δυνατά τουρνουά που συμμετείχε η ομάδα, μας βοήθησαν σημαντικά. Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. 

Όταν αγωνίστηκα εδώ στην Ελλάδα, πριν από 8 χρόνια, με τη φανέλα του Ηρακλή υπήρχαν σημαντικοί ξένοι αθλητές σε πολλές ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα της Κομοτηνής πιστεύω είναι μια καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους ξένους αθλητές.

Υπάρχουν 3-4 ομάδες πιστεύω θα παλέψουν για το πρωτάθλημα και όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές. Στο ξεκίνημα της χρονιάς όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. κατά τη διάρκεια της σεζόν θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα play off.

Τα επόμενα παιχνίδια στη διοργάνωση του League Cup, θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι τόσο για την έναρξη του πρωταθλήματος όσο και για τα παιχνίδια της Ευρώπης“.

Ο Χαβιέρ Χιμένεθ είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Τον περιμένουμε τις επόμενες μέρες.

Για τον Αλεξάνταρ Όκολιτς... εύχομαι να μην κερδίσει η Σερβία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ώστε να βρίσκεται κοντά μας πιο γρήγορα. Είναι ένας πολύ κάλος και έμπειρος παίκτης. Γενικά, είμαι πολύ χαρούμενος που σαν προπονητής έχω τέσσερις πολύ καλούς κεντρικούς στη διάθεσή μου».

Ο Δημήτρης Τζούριτς δήλωσε: «Δεν είναι έτοιμη η ομάδα ακόμα. Έχουμε δρόμο, χρειάζεται να έχουμε υπομονή για να γίνουμε ομάδα. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τις προπονήσεις και τα αποδυτήρια. Κάθε μέρα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Προσωπικά είμαι έτοιμος. Έχω να αγωνιστώ ενάμιση χρόνο, αλλά είμαι έτοιμος να προσφέρω. Δεν θα επέστρεφα στην Ελλάδα, αν δε βρισκόμουν σε μια τοπ κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και τους ευχαριστώ. Είναι μια επανεκκίνηση της καριέρας μου και χαίρομαι που βρίσκομαι μετά από καιρό στο σπίτι μου».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject