Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2018

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς 3-1 σετ τον Ηρακλή Χαλκίδας στο τουρνουά «Δημήτρης Καλαϊτζής»

Rate this item
(0 votes)

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς νίκησε με 3-1 σετ τον ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά Δημήτρης Καλαϊτζής που διοργανώνει στο γυμναστήριο της Ριζούπολης ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά όπου όπως και στο τουρνουά της ΕΑΠ «Γιώργος Κόζης» θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 30/9 στις 20.30, ενώ ο μικρός τελικός θα γίνει στις 18.15.

Πριν το τουρνουά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλων Σμύρνης Παναγιώτης Κατσαβέλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Στράτο Καλαϊτζή για την πολύτιμη προσφορά του μπαμπά του Δημήτρη Καλαϊτζή. Ο Στράτος Καλαϊτζής ήταν μαζί με τον υιό του και τη μητέρα του σύζυγο του εκλιπόντος.Ο ΑΟΠ Κηφισιάς αγωνίστηκε με την ίδια σύνθεση σε όλα τα σετ, ενώ ο Ηρακλής Χαλκίδας που έχει τραυματία τον Ολλανδό ακραίο Λάανε είχε βασικό ακραίο τον Μαντέκα.

Τα σετ: 3-1 (25-14, 25-12, 23-25, 25-16)

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Nικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Ρεκ, Χαντ, Παπαδόπουλος, Μελλές / Γκούζντα (λ), Κάπελας (λ).

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Ψάρρας): Μαντέκας, Κρέτσης, Κιόσης, Σόρενσεν, Φερναντέζ, Μιγιάτοβιτς / Τσαδήμας (λ), Μπίκος, Κοντούλης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject