Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-09-2018

Δηλώσεις του Στέρτζιου Στάνκου, του Γιάννη Τακουρίδη και του Σάκη Μουστακίδη

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης και ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης μετά τον αγώνα του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς δήλωσαν:
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την πολύ καλή εμφάνιση, είναι ένα σωματείο με παράδοση στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και γνωρίζαμε εξαρχής ότι θα ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η ομάδα του Εθνικού έχει έναν καταξιωμένο προπονητή και θα εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται από το τελικό σκορ, καθώς παίξαμε δύο παιχνίδια στη σειρά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίζει η ομάδα, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Τώρα, στρέφουμε το βλέμμα μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Τρίτη».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, παρ’ όλη την εικόνα του σκορ, καθώς ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερο, λόγω του γεγονότος ότι δώσαμε δεύτερο αγώνα στη σειρά, μετά τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Κομοτηνή. Μπήκαμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι, ήμασταν μαχητικοί απέναντι σε μια ομάδα ανταγωνιστική, όπως ο Εθνικός. Η προσοχή μας τώρα είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Τρίτης με τον Ηρακλή, ένα διαφορετικό παιχνίδι, καθώς έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι της πόλης. Θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι».

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Είμαστε δυο διαφορετικές ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Είναι μια ομάδα που πάντα πρέπει να την σέβεσαι. Είμαι ικανοποιημένος για τα δυο πρώτα σετ, αλλά στο τρίτο δεν δούλεψε σωστά η υποδοχή και όλα πήγαν στραβά. Είμαστε μια νεαρή ομάδα με όρεξη και αυτό είναι κάτι το οποίο μου. Αντιμετωπίζουμε κάποιους τραυματισμούς και εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject