Print this page
11-10-2018

Ο Εθνικός 3-1 την Κομοτηνή και σοβαρός τραυματισμός Ρενάν

Rate this item
(0 votes)

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Κομοτηνή μεταξύ του ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής και του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης η ομάδα του Εβρου επικράτησε με 3-1 σετ.

Το φιλικό σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου κεντρικού της Κομοτηνής Ρενάν Σάντος Περέιρα. Στο ζέσταμα και μετά από κάποια επίθεση ο Ρενάν έπεσε με δύναμη στο τερέν και παραπονέθηκε πως δε μπορεί να κουνήσει τη μέση του. Εφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Η ακτινογραφία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό αλλά ο αθλητής συνεχίζει να έχει τα ίδια συμπτώματα και αισθάνεται ενόχληση στην αναπνοή του. Κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του και αύριο το πρωί θα κάνει αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τόσο ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης, όσο και ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης ευχήθηκαν «περαστικά» στον αθλητή και ταχεία ανάρρωση.

Η Κομοτηνή αγωνίστηκε με πασαδόρο τον Τάσο Δαλδαβερένη και όχι τον Βραζιλιάνο Μπερτασόνι που προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 25-13, 23-25, 22-25)

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Δαλακούρας Κ., Δαλακούρας Α., Νουράνγκουα, Χριστόφας, Δαλδαβερένης, Μπουφίδης / Αρχοντούδης (λ), Μπανιώτης (λ), Ανδρεάδης, Καβαραζής, Παπαγεωργίου, Παπαδάκος, Μπερτασόνι. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Στρούγκαρ, Τουράνιανιν, Γκμίτροβιτς, Φρίσεν, Ριζόπουλος, Χατζόπουλος / Κοντοστάθης (λ), Βλαχόπουλος, Χρηστουηλίας.