Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-10-2018

Νέα εποχή για τον Ηρακλή Πετοσφαίριση με χορηγό τον ΟΑΣΘ

Rate this item
(3 votes)
Η πανηγυρική ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας μεταξύ του Ηρακλή και τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με την διοίκηση του «γηραιού» να παρουσιάζει τις νέες αγωνιστικές φανέλες της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας με το μεγάλο λογότυπο του οργανισμού.

Ο πρόεδρος του Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Στέλιος Παππάς στις δηλώσεις του εξέφρασε την προσδοκία του και άλλοι φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του οργανισμού που προεδρεύει ώστε να βοηθήσουν τον αθλητισμό σε δύσκολες εποχές.  «Η προσπάθειά μας έχει ως στόχο τη συμβολή στον πολιτισμό και στον αθλητισμό. Μέσα από την άμιλλα ανάμεσα στις ομάδες να επιτευχθεί η συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθε», είπε ο Στέλιος Παππάς και τόνισε πως ο Οργανισμός θα συνεχίσει να ενισχύει το μαζικό αθλητισμό. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ.Θ., Σάββας Παναγιωτίδης, αναφέρθηκε στην 110 χρόνων ιστορία του Ηρακλή, και υπενθύμισε τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες που συνέδεσαν το όνομά τους με το σύλλογο, όπως τον Γεώργιο Σαϊνόβιτς Ιβάνοφ, που υπήρξε σαμποτέρ των Συμμάχων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με σημαντική δράση στη διάρκεια της Κατοχής, και τον Γεώργιο Κατσάνη, αθλητή στίβου του Ηρακλή, που διοικητής της 33ης Μοίρας Καταδρομών, έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια της εισβολής του Αττίλα, στην Κύπρο. 

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή, Μίλτος Οικονόμου, επισήμανε ότι η χορηγία του Ο.Α.Σ.Θ. αποτελεί σημαντική στήριξη ώστε να επανέλθει ο Ηρακλήςστην κορυφή του πρωταθλήματος βόλεϊ. 

Οι αρχηγοί της αντρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης και Νατάσα Καλαϊτζίδου, ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. για την ηθική και υλική στήριξη και υποσχέθηκαν επιτυχίες και επιστροφή στους τίτλους.

«Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΟΑΣΘ για τη χορηγία σε μία περίοδο που ο σύλλογος ανακάμπει και έχει συνεχώς ανοδική πορεία», δήλωσε ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Κώστας Προύσαλης και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική. Ο ΟΑΣΘ είναι σύμμαχος μας για να φτάσουμε τον Ηρακλή στην κορυφή. Η ομάδα από πέρυσι με την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την παρουσία μας στον τελικό του κυπέλλου αποδεικνύουμε πως μπορούμε να πάμε ψηλά. Κάθε ομάδα, κάθε σύλλογος όταν έχει τέτοιες χορηγίες έχει προκοπή και επιτυχίες. Τα καλύτερα έρχονται. Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Πέρυσι στην έδρα μας χάσαμε μόνο από τον Ολυμπιακό και εφέτος είμαστε ακόμα καλύτεροι».

 

iraoasth.jpgprousalis.jpgiraoasth2.jpgiraoasth3.jpgiraoasth6.jpgiraoasth4.jpgiraoasth5.jpgkalaitzidi.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject