Print this page
24-10-2018

Ανακοίνωση του Τ.Α.Α. Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλής Χαλκίδας

Rate this item
(2 votes)
Ο ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας μετά την οριστική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) 18/10/2018 για τη μη αδειοδότηση του ΤΑΑ όπως ανακοινώθηκε από την ΕΣΑΠ και αφού εξαντλήθηκαν πριν όλες οι προσπάθειες της ανδρικής ομάδας για να μπορέσει να αγωνιστεί τη σεζόν 2018-19 στην Volley League, για τη σωστή ενημέρωση όλων ανακοινώνει τα εξής:

Η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε την τελευταία ημέρα υποβολής του φακέλου με όλα τα δικαιολογητικά προς την ΕΕΑ ανέδειξε και άλλα σημαντικά προβλήματα στο τμήμα εκτός της οικονομικής ασφυξίας που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Με υπαιτιότητα της διοίκησης του ΤΑΑ περιόδου 2017-2018 δεν κατατέθηκαν όπως όφειλε (υπογεγραμμένες από ΔΣ και επίσημο λογιστή) οι τριμηνιαίες καταστάσεις εσόδων εξόδων περιόδου 2017-2018 (;) για να συμπεριληφθούν στον φάκελο της ομάδας ως απαραίτητο προαπαιτούμενο έγγραφο για την αδειοδότηση του ανδρικού τμήματος.

Απεναντίας το νέο ΤΑΑ περιόδου 2018-2019 μέχρι την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών που είχε ορίσει η ΕΕΑ (11/10/2018) είχε συγκεντρώσει τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που αφορούσαν την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της ομάδας (πρωτύτερα είχε εξοφλήσει παλαιές υποχρεώσεις καθώς και υποχρεώσεις του ΤΑΑ 2017-2018 προς ΙΚΑ και εφορία), είχε ήδη καταθέσει συμβόλαια αθλητών στην διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΠ) και όπως είναι γνωστό έκανε προσπάθεια να βρει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο του τμήματος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δυστυχώς η παραπάνω προαπαιτούμενη έλλειψη του ΤΑΑ 2017-2018 σε συνδυασμό με την τετράμηνη(;) καθυστέρηση υποβολής του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της διοίκησης 2017-2018 που χαρακτηρίστηκε ελλιπής, είχε ασάφειες και πολλά ερωτηματικά σε ζητήματα διοικητικής, οικονομικής, νομικής φύσεως, την υπαναχώρηση αρκετών χορηγών και οφειλές που δεν κατατέθηκαν εμπρόθεσμα, δημιούργησαν πολλαπλά αδιέξοδα στο νεοσύστατο ΤΑΑ για την τελική κατάθεση προς την ΕΕΑ ενός ισοσκελισμένου και υγιούς προϋπολογισμού για την περίοδο 2018-2019.

Το νέο ΤΑΑ 2018-2019 ενημέρωσε για την εικόνα που παρουσίαζε το τμήμα όπως είχε υποχρέωση αναλυτικά την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και ενήργησε τα δέοντα για να προφυλάξει προς κάθε κατεύθυνση τον αθλητικό σύλλογο, τους αθλητές και όλους τους εμπλεκόμενους με την ομάδα.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ο σκοπός και ο στόχος του αθλητικού συλλόγου ήταν και είναι η ανάπτυξη και διάδοση του βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Ως σύλλογος κρατάμε τις θετικές στιγμές, αλλά και τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος ως εμπειρία και παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο σύλλογός μας συνεχίζει την πορεία που έχει χαράξει στον αθλητισμό της Χαλκίδας ανελλιπώς εδώ και 22 χρόνια.

Εν αναμονή της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται το τμήμα ανδρών από το 2019-2020 και τους στόχους που θα θέσει για τη συνέχεια, ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ συμμετέχει και φέτος στα πρωταθλήματα βόλεϊ 2018-2019 που διοργανώνει η ΕΣΠΑΑΑ με τις παρακάτω ομάδες:

Γυναικών

Κορασιδων 1

Κορασίδων 2

Παγκορασίδων 1

Παγκορασίδων 2

Παγκορασίδων 3

Παμπαίδων

 

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ