Print this page
06-11-2018

Βασίλης Κωστόπουλος: «Η Φρανκφούρτη παίζει καλά και εκτός έδρας»

Rate this item
(0 votes)
Η αποστολή της γερμανικής Φρανκφούρτης αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης 7 Νοεμβρίου για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον γ΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγο πριν αναχωρήσει από την Γερμανία ο Ελληνας ακραίος της Φρανκφούρτης Βασίλης Κωστόπουλος μίλησε για τους δύο αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Μετά τον αγώνα του κυπέλου που παίξαμε την Κυριακή με την Μόερς και νικήσαμε 3-1 σετ έχουμε αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της σεζόν. Εδώ υπολογίζουν πολύ τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι σωστό γιατί διαθέτει πολύ καλή ομάδα», είπε ο Βασίλης Κωστόπουλος.

Για την προετοιμασία και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του είπε: «Προσπαθούμε να προετοιμαστουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αγωνιστικά και ψυχολογικά. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβημα. Η ομάδα μας μπορεί να παίξει καλά και εκτός έδρας. Το αποδείξαμε στους προηγούμενους αγώνες που δώσαμε στις δύο προηγούμενες φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ όπου ουσιαστικά την πρόκριση την εξασφαλίσαμε από τον πρώτο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με δυναμικούς και έμπειρους παίκτες. Για μένα είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω στην Ελλάδα από τότε που ήρθα στην Φρανκφούρτη. Εδώ έχω προσαρμοστεί πολύ καλά. Υπάρχει άριστη οργάνωση, πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα και έχουμε έναν προπονητή που δίνει σημασία στην ανάλυση του αντιπάλου και σε κάθε λεπτομέρια στην ομάδα μας».