Print this page
06-11-2018

Ντίμα Φιλίποφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την πρόκριση»

Rate this item
(0 votes)
O ΠΑΟΚ ανεβάζει στροφές για την κρίσιμη αναμέτρηση με την γερμανική United Volleys Φρανκφούρτης που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλίποφ σε δηλώσεις του στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero FM 107.4 είπε:

 

«Είμαστε έτοιμοι, έχουμε την ευκαιρία και την ομάδα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Οι Τούρκοι ήταν καλοί, όλη η ομάδα είναι καλή, αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται στην Εθνική Τουρκίας όμως εμείς παίξαμε καλό βόλεϊ, ήταν δυνατό παιχνίδι και προκριθήκαμε, έχουμε την ψυχολογία στα ύψη...

Εμείς έχουμε μια ομάδα καλή με 14 παίκτες, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δουλεύουμε σκληρά για να βρούμε την ταυτότητα της ομάδας και ήδη αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Στις δύσκολες στιγμές δείχνουμε χαρακτήρα μαχητών γιατί αυτή η ομάδα έχει δυνατούς χαρακτήρες, όλοι θέλουν να κερδίζουν και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.

Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε και είμαστε έτοιμοι για την μάχη που θα γίνει αύριο...».

Για την σύγκριση Τούρκων και Γερμανών: «Πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο εδώ που φτάσαμε. Οι Γερμανοί έχουν δυνατούς χαρακτήρες, έχουν καλή υποδοχή, έχουν έναν ακραίο και έναν διαγώνιο, εκεί είναι όλο τους το παιχνίδι. Τους έχει αναλύσει το τεχνικό επιτελείο και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Για τον Σαφράνοβιτς: «Είναι παίκτης κλάσης, δίνει ηρεμία, μπαίνει σιγά σιγά θα δούμε αύριο...».

Για την στήριξη του κόσμου: «Εμείς τους θέλουμε κοντά μας, νιώθουμε την στήριξή τους, μακάρι να έρθει όσον το δυνατόν περισσότερος κόσμος, να τους δώσουμε χαρά και να πάρουμε και εμείς ενέργεια από εκείνους».

Για την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Γνωριζόμαστε κάποια χρόνια, κάνουμε παρέα με τον Γιώργη όταν έρχεται Θεσσαλονίκη, γενικώς έχω καλές σχέσεις με τους Ουκρανούς του ΠΑΟΚ, τον Ζένια, τον Σάκχοφ, μένουμε και κοντά αλλά αυτά τα κρατάω για μένα».

Για την Θεσσαλονίκη: «Την αγαπάω, είναι ο κολλητός μου από εδώ, έρχομαι κάθε καλοκαίρι, κάθε φορά με το που τελείωνε η σεζόν, ερχόμουν στην πόλη, την ξέρω και με ξέρει».

Πηγή Libero FM 107.4