Print this page
25-11-2018

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: «Ο Αρσενιάδης είναι ξεχωριστό κομμάτι για την ιστορία της ομάδας μας»

Rate this item
(2 votes)
Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανακοίνωσε την παραίτηση του προπονητή Κώστα Αρσενιάδη. Η ανακοίνωση:

 

Tην παραίτηση του από την θέση του προπονητή  του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς υπέβαλε ο Κώστας Αρσενιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός «αποχαιρετά» την ομάδα των βορείων προαστίων μετά από 8 χρόνια, κατά τα οποία ο σύλλογος έγραψε «χρυσές σελίδες» στην ιστορία του. Με τις γνώσεις, την εργατικότητα και το ήθος του αφήνει «ανεξίτηλο» το σημάδι του στον σύλλογο.

Ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε: «Η προσφορά του Κώστα Αρσενιάδη στην Κηφισιά κατά την οκταετή παρουσία του είναι μεγάλη. Αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι για την ιστορία της ομάδας μας. Σε συνάντηση που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, μου εξήγησε τους λόγους αυτής της απόφασης τους οποίος σέβομαι απόλυτα. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Από τον πλευρά του ο Κώστας Αρσενιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μετά από 8 χρόνια πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από τον πάγκο της Κηφισιάς. Η απόφαση είναι για δικούς μου λόγους και ομολογώ ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Ίσως να έπρεπε να την είχα πάρει το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκα αυτά τα 8 χρόνια στην ομάδα. Τους αθλητές και τους άμεσους συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι με την Κηφισιά καταφέραμε πολλά, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων των φίλων του βόλεϊ. Από την πλευρά μου  όλα τα χρόνια έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Κηφισιά στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να υλοποιήσει όλους της τους στόχους».

 Από το Γραφείο Τύπου

ΑΟΠ Κηφισιάς