Print this page
17-12-2018

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη

Rate this item
(0 votes)
Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για την πρώτη αναμέτρηση με την τουρκική BBSK Κωνσταντινούπολης για τη φάση των «16» του CEV Cup. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 19/12 στις 17.00 (τοπική) στο στάδιο Χινταγιέν Τούρκογλου με διαιτητές Σάντρο Λα Μικαέλα (Ιταλία), Αντέλκο Πόποβιτς (Σερβία).

 

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε με ανεβασμένο ηθικό. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ δυο φορές για το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της απόδοσής μας. Αυτό θέλουμε να γίνει στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας προς το τέλος της σεζόν που θα κρίνονται οι τίτλοι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στην Τουρκία, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που αποτελείται από καλούς Τούρκους διεθνείς παίκτες. Εμείς θα πάμε για τη νίκη αλλά όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς που θα γίνει στην έδρα μας. Στο Ρέντη έχουμε το πλεονέκτημα της παρουσίας των οπαδών μας τους οποίους θα περιμένουμε να μας ενισχύσουν στην προσπάθεια για πρόκριση».

 

Η BBSK Kωνσταντινούπολης σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος που έδωσε το Σάββατο στην έδρα της νίκησε με 3-1 (25-23, 25-18, 20-25, 25-21) την Αρκάς Σμύρνης και πλέον οι δύο ομάδες μοιράζονται την 4η θέση με 20 βαθμούς.