Print this page
28-01-2019

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής

Rate this item
(0 votes)
Για μία ακόμα χρονιά τηρήθηκε η παράδοση και πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής παρουσία αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου, Φίλων και Υποστηρικτών αλλά και Χορηγών της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους.



Την βασιλόπιτα “ευλόγησε” εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής ο πατήρ Βαλάντης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη για μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και νίκες.

Το φλουρί των αθλητών κέρδισε η Ιωάννα Δημοπούλου, η οποία το γιόρτασε μαζί με τις συναθλήτριες της.

Παρόντες ήταν ο τέως Υπουργός και Βουλευτής κ. Στυλιανίδης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Γραβάνης, η πολιτευτής της Ν.Δ. Και χρόνια γιατρός της ομάδας μας κ. Ελευθεριάδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Σεβδυνίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πολιτσάκης ,το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ κ. Χαρίτος και η κ. Πάσσου.

Επίσης το “παρών” έδωσε ο κ. Θεοδωρίδης, ένας εκ των ιδιοκτητών της Εταιρίας KOSMOPLUS, που αποτελεί χορηγό του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής, όπως και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε. κ. Λυκούδης, μαζί με τον προπονητή του Ηρόδικου και αθλητή του ΓΑΣ “Κομοτηνή” κ. Λεχούδη.

Οι αθλητές του ανδρικού τμήματος είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από το άγχος των προπονήσεων και των αναμετρήσεων ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτας του 2020!

Πηγή: Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής

 

pita2.jpgpita4.jpgpita3.jpgpita5.jpgpita2019.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.