Print this page
20-02-2019

Κύπελλο: Ο Ηρακλής νίκησε 3-0 την Ροδίων Άθλησις και προκρίθηκε στο φάιναλ-4

Rate this item
(3 votes)
Με πρωταγωνιστή τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη που μέχρι τον Α΄γύρο αγωνίζονταν στην Ροδίων Άθλησις ο Ηρακλής νίκησε στην Ρόδο την Ροδίων με 3-0 σετ και προκρίθηκε στο φάιναλ-4 του κυπέλλου που θα γίνει 20-21 Απριλίου στην Ιεράπετρα.

 

Ο Ηρακλής επίσης στη Ρόδο ήταν φιναλίστ του τελικού το 2018 και στο φάιναλ-4 προκρίθηκε μαζί με τον κάτοχο του τίτλου ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και το τέταρτο εισιτήριο θα προκύψει αύριο στην αναμέτρηση Πήγασος - Φοίνικας Σύρου. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Είναι η 17η παρουσία του Ηρακλή σε φάιναλ-4 ή φάιναλ-8 του κυπέλλου με στόχο να διεκδικήσει τον 7ο τίτλο στην διοργάνωση.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Σταματίου.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 21-25, 18-25)

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Καμπερίδης): Ποτολίδης, Μοσχούς, Σαρικεΐσογλου, Παππάς, Σακόγλου, Ηλίας / Αρβανίτης (λ).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤ. 2015 (Ορφανός): Προύσαλης, Ποπόφ, Φέργκιουσον, Ντίνας, Μαυροβουνιώτης, Ντα Ρόσα / Μπουράκη (λ), Αρμενάκης, Χήρας, Μούχλιας Β., Τερζόγλου, Τζιουμάκας Στ.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Κάναμε το χρέος μας και προκριθήκαμε στο φάιναλ-4 του κυπέλλου που ήταν ένας από τους στόχου της σεζόν. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον αγώνα. Δεν κοιτάμε την κλήρωση γιατί όλες οι ομάδες ειναι δυνατές. Το κύπελλο κρύβει πάντα ιδιαιτερότητες. Είμαστε βέβαιοι πως θα είναι γιορτή του βόλεϊ στην Ιεράπετρα. Οταν έρθει η ώρα του φάιναλ-4 θα πούμε περισσότερα και για τον αγώνα μας».