Print this page
25-02-2019

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για την υπέρβαση με αντίπαλο την Τρεντίνο (26/2, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Έτοιμος για την πρώτη μεγάλη «μάχη» των «4» του CEV Cup, με αντίπαλο την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (26/2) στις 19:00 (OTE SPORT 7 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία του για τη σπουδαία αναμέτρηση κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να προκριθεί για δεύτερη σερί χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό. Οι Πειραιώτες θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας, ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη  στις 5 Μαρτίου στην Ιταλία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ενόψει του πρώτου ημιτελικού με αντίπαλο την Τρεντίνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Περάσαμε από τρεις δύσκολους γύρους για να παίξουμε αύριο κόντρα στην Τρεντίνο, την ομάδα που είναι… παγκόσμια πρωταθλήτρια ουσιαστικά. Η νοοτροπία μας θα είναι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να κερδίσουμε και να δώσουμε στο σύλλογο και τους φιλάθλους μας ένα… πάρτι του βόλεϊ σε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Επίσης θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο υψηλότερο μας επίπεδο για να μην επιτρέψουμε στην Τρεντίνο να νιώσει άνετα».

O Καναδός διαγώνιος του Ολυμπιακού Γκάβιν Σμιτ είπε: «Την Τρίτη είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Βρισκόμαστε στον ημιτελικό του CEV Cup και αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι σκληρό και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να κερδίσουμε. Θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας και περιμένουμε ότι θα δημιουργήσουν σπουδαία ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο, να κάνουν πολύ… φασαρία και να μας δώσουν μεγάλη ενέργεια».