Print this page
04-03-2019

Τα... ρέστα του δίνει ο Ολυμπιακός στο Τρέντο για τη ρεβάνς με την Τρεντίνο (5/3, 21.30)

Rate this item
(0 votes)
Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του CEV CUP, με την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (5/3, 21.30).

Ο δεύτερος ημιτελικός του CEV Cup θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6HD. Ο Ολυμπιακός που διεκδικεί για δεύτερη διαχρονική σεζόν την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό, έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια συλλόγων. Μετά την ήττα με 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό στο Ρέντη ο Ολυμπιακός θα παλέψει για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση σε χρυσό σετ. Η Τρεντίνο προκρίνεται στους τελικούς και με δύο σετ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Διαιτητές θα είναι o Πολωνός Πιοτρ Κρολ και η Σέρβα Σβετλάνα Ζότοβιτς. Στο άλλο ζευγάρι η τουρκική Γαλατασαράι θα υποδεχτεί στις 19.00 την ρωσική Κουζμπάς Κεμέροβο στη ρεβάνς του 3-1 σετ που είχαν νικήσει οι Ρώσοι στον πρώτο αγώνα.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε,  Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάτο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε: «Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε την Τρεντίνο που αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο στην επίθεση και έδειξε γιατί είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα στο δικό μας κομμάτι και θα χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι για να αποδείξουμε πράγματα και όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».