Print this page
12-03-2019

Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής (20η αγωνιστική, 13/3, 19.00)

Rate this item
(1 Vote)
Στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός που στοχεύει στην 4αδα θα φιλοξενήσει τον ΜΓΑΣ ΑΕ Κομοτηνής που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά δεν είναι καταδικασμένος καθώς περιμένει τα πλέι άουτ για την σωτηρία του. (20η αγωνιστική, 13/3, 19.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεράνιος).

Ο Παμβοχαϊκός με 25 βαθμούς είναι στην 5η θέση και θέλει έναν βαθμό για να την εξασφαλίσει. Εάν θέλει να μπει στην 4αδα πρέπει να πάρει δύο νίκες στα ματς που του απομένουν διότι είναι στο -1 από τον Φοίνικα και στο -4 από τον Παναθηναϊκό. Εχει δηλαδή δύο αγώνες, με Κομοτηνή εντός και Ηρακλή στη Μίκρα, ενώ ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας έχουν τρεις αγώνες. Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από δύο τάι μπρέικ στα ματς με την ΑΕΚ (που νίκησε) και με τον Παναθηναϊκό (που ηττήθηκε).

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Εχουμε δύο ματς ακόμα με Κομοτηνή και Ηρακλή και θέλουμε να μαζέψουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ολα θα κριθούν στα πλέι οφ. Η Κομοτηνή παίζει χωρίς άγχος και θα παίξει ελεύθερα και οφείλουμε να κάνουμε σωστό παιχνίδι στην τακτική μας ώστε να βρούμε ρυθμό για την πιο δύσκολη συνέχεια».

Η Κομονητή έχει πρωτεργάτη τον Ανέστη Δαλακούρα που τη σεζόν 2017-18 ήταν στον Παμβοχαϊκό. Η Κομοτηνή προέρχεται από ρεπό και έχει να δώσει ακόμα τους αγώνες με τον Παμβοχαϊκό εκτός, τον Φοίνικα εντός και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εκτός. Μαθηματικά έχει χάσει το τρένο της 8αδας και ο προσανατολισμός της ομάδας είναι τα πλέι άουτ. «Είναι ωραίο για μένα που επιστρέφω στο Βραχάτι. Είχα μία πολύ καλή συνεργασία με τον Παμβοχαϊκό. Ξέχωρα από τη βαθμολογία, θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να αγωνιζόμαστε στην κατηγορία», είπε ο Ανέστης Δαλακούρας.

Στον Α΄γύρο στην Κομοτηνή οπότε έγινε και ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων, ο Παμβοχαϊκός νίκησε 3-0 (25-20, 25-22, 25-21)

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Τετάρτη 13 Μαρτίου

Μ. Παρασκευόπουλος 16.30: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Α.Ε.Κ. (ΕΡΤ Sport)
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Θεμελής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος, Γραμματεία: Χειμώνας.

Δ. Βικέλας 18.30: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: γεωργόπουλος, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπίνια.

Βόχας 19.00: Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σπίνας, Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Πέμπτη 14 Μαρτίου

Ζηρίνειο 19.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ονόπας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Τολιός, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Ρεπό ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015