Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-03-2019

All Star Game 2019: Το ελληνικό βόλεϊ γιορτάζει στη Σύρο (16/3, EΡT Sport)

Rate this item
(0 votes)
Με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ της ομάδας των Ελλήνων παικτών θα ταξιδέψουν για την Σύρο οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο 12ο All Star Game στην Volley League. Η μεγάλη φιέστα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Μαρτίου, 21.00, ΕΡΤ Sport.

 

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας έπαθε λουμπάγκο στη μέση κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κηφισιά χθες στο Ζηρίνειο και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Την θέση του κλήθηκε να καλύψει ο Παρασκευάς Τσέλιος του Παμβοχαϊκού ο οποίος επίσης είχε ένα μικροτραυματισμό στο δάκτυλο και τελικά την θέση θα καλύψει ο κεντρικός Αλέξανδρος Τουρνάκης επίσης του Παμβοχαϊκού.

 

Το πρόγραμμα της γιορτής

 

Το κυρίως πρόγραμμα του All Star Game 2019 θα ξεκινήσει στις 21.00, ενώ από νωρίς το πρωί θα γίνει τουρνουά βόλεϊ μεταξύ των σχολείων του νησιού και την παρουσία των αθλητών που θα αγωνιστούν στις ομάδες των Ελλήνων και των Ξένων.

 

Αν και το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα είναι μία έκπληξη για το κοινό, η γιορτή θα ξεκινήσει με την εντυπωσιακή παρουσίαση των ομάδων που θα συνοδεύεται με μουσικά και φωτιστικά εφέ, θα ακολουθήσει επίδειξη και εντυπωσιακά χορευτικά από την Εθνική ομάδα cheerleading greek drops (ελληνικές σταγόνες) καθώς και ακροβατικό σόου από την ομάδα του Μάικ Φουντεδάκη.

 

Επίσης θα γίνουν διαγωνισμοί των αθλητών για την ανάδειξη του All Star Server, του All Star Spiker, του All Star Top Performer και του All Star MVP.

 

Εχουν προγραμματιστεί διαγωνισμοί και διαδραστικά παιχνίδια βόλεϊ με τους θεατές και διαγωνισμοί βόλεϊ με την συμμετοχή παιδιών αλλά και ενηλίκων.

 

Επίσης θα γίνουν απονομές αναμνηστικών μεταλλίων διπλωμάτων σε αθλητές προπονητές διαιτητές και στους νικητές των ειδικών διαγωνισμών, ενώ έμπειρος Dj από ανάλογες εκδήλωσεις του μπάσκετ αλλά και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων σε κλειστούς χώρους θα επιμελούνται την μουσική. 

 

Εντυπωσιακή θα είναι και η λήξη της γιορτής με ειδικά εφέ και πυροτεχνήματα κλειστού χώρου.

 

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Είμαι συγκινημένος με την παρουσία μου στη Σύρο

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα είναι ο προπονητής της ομάδας των Ελλήνων παικτών στο All Star Game που θα γίνει στην Σύρο το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21.00 και για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα κοουτσάρει ομάδα σε All Star μετά το 2008 που είχε την ομάδα των Νέων (δείτε ΕΔΩ).

Ο Ανδρεόπουλος μίλησε για τη μεγάλη φιέστα του ανδρικού βόλεϊ αλλά και το δέσιμο που έχει αποκτήσει με τη Σύρο από την διετία που θήτευσε στον πάγκο του Φοίνικα (από 13/3/2013 έως τον Μάιο του 2014): «Ολοι γνωρίζουμε την αγάπη των συριανών για τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ. Για μένα έχει και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία κάθε φορά που επισκέπτομαι τη Σύρο διότι έζησα εδώ δύο υπέροχες σεζόν και έκανα πολλούς φίλους. Σας αποκαλύπτω μάλιστα πως ο υιος μου Χαράλαμπος που τώρα παίζει στη βασική ομάδα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το Γυμνάσιο στην Ερμούπολη και στην Σύρο έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ. Μάλιστα επειδή δεν υπήρχε ομάδα στην ηλικία του ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες προπονήσεις στην γυναικεία ομάδα του Φοίνικα Σύρου και εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα στο βολεϊ.

Επομένως η παρουσία μας στο νησί μας γεμίζει καλές αναμνήσεις. Την γιορτή αυτή όπως και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις τις έχει ανάγκη το άθλημα μας. Προβάλλει το άθλημα, τους αθλητές και δίνει ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά οι αθλητές και οι φίλοι του αθλήματος. Εχω άλλη μία παρουσία σε All Star όταν είχα κοουτσάρει την ομάδα των Νέων All Star στην Αμαλιάδα το 2008 και μάλιστα συγκινήθηκα πολύ σήμερα όταν είδα τις φωτογραφίες από το δημοσίευμα του σάιτ της Λίγκας. Δίνω ραντεβού στο γήπεδο με όλα τα παιδιά του ελληνικού βόλεϊ», είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

 

 

 

 

 

 

Ράτκο Παβλίσεβιτς: Πρώτη φορά το ζω στην καριέρα μου

Ενθουσιασμένος με την ιδέα να κοουτσάρει την ομάδα των Ξένων στο 12ο Αll Star είναι ο Σέρβος τεχνικός του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς. Οπως αποκάλυψε είναι η πρώτη του εμπειρία σε All Star Game στο ανδρικό βόλεϊ καθώς στις χώρες που έχει εργαστεί δεν είχε ζήσει κάτι ανάλογο:

«Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μία τέτοια γιορτή του βόλεϊ. Στις άλλες χώρες που έχω δουλέψει δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο, απ΄όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Είναι κάτι πολύ ωραίο που γίνεται για το ελληνικό βόλεϊ και για τους αθλητές που συμμετέχουν σ αυτό. Δεν σας κρύβω που ένιωσα σα μικρό παιδί όταν έμαθα πως θα είμαι εκλέκτορας της ομάδας των ξένων μαζί με το κοινό.

Μαθαίνω πως οι άνθρωποι της διοργανώτριας αλλά και εδώ στη Σύρο οι τοπικές αρχές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις. Θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν οι αθλητές, το κοινό και οι τηλεθεατές. Ειδικά οι αθλητές είναι σα μικρά παιδιά. Δεν υπάρχει το άγχος της βαθμολογίας και θα δείξουν τις ικανότητες τους. Θα είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα που θα προσφέρουμε θέαμα και θα το χαρούμε και εμείς. Ανυπομονώ να το ζήσω και έχω μεγάλη αγωνία».

 

 

 

 


Τέσσερις κορυφαίοι αθλητές του ΠΑΟΚ έτοιμοι για το All Star Game στη Σύρο  

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 12ου All Star Game έχει ξεκινήσει και η Σύρος είναι έτοιμη για τη μεγάλη φιέστα. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει με τον πασαδόρο της ομάδας, Ντίμα Φιλίποφ, τον κεντρικό Αλεξάνταρ Όκολιτς, τον διαγώνιο Νιλς Κλαπβάικ και τον διαγώνιο Γκάρετ Μουαγκουτουτία. Διαβάστε τι δήλωσαν ΕΔΩ

 

«Αναβιώνουμε την γιορτή του βόλεϊ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας ο οποίος μάλιστα βρίσκεται από την Τρίτη στη Σύρο καθώς αγωνίστηκε και στην αναμέτρηση Φοίνικας - Παναθηναϊκός δήλωσε: «Γνωρίζω καλά τους συριανούς από την παραμονή μου και ως παίκτης του Φοίνικα. Εχουν ανεπτυγμένη αθλητική κουλτούρα και αγαπούν όλα τα σπορ. Ειδικά όμως αγαπούν πολύ το βόλεϊ και δεν είναι τυχαίο που έχουν στην πρώτη γραμμή τον Φοίνικα. Επομένως γνωρίζαμε πως θα αγκαλιάσουν την γιορτή μας. Το All Star είναι πρώτα γιορτή του αθλήματος, των φίλων του βόλεϊ και φυσικά των αθλητών. Από κοινού με την ΕΣΑΠ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργαστήκαμε για να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο και ξεχωριστό για το άθλημα μας. Ο ΠΑΣΑΠ σχεδιάζει μια σειρά πρωτοβουλιών με σκοπό να έρθει το άθλημα μας στο προσκήνιο. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Λεονταρίτη και την Περιφέρεια καθώς και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο. Αναβιώνουμε έναν θεσμό που εδώ και περίπου 10 χρόνια για διαφόρους λόγους είχε μπει στο συρτάρι. Είμαστε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε ωραίες εκδηλώσεις για το άθλημα μας και να δώσουμε χαρά στα παιδιά και στους φίλους του αθλήματος».

 

 

Οι ομάδες που θα αναμετρηθούν στο All Star Game Volley League 2019

 

Η ομάδα των Ξένων All Star 2019

Ακραίοι:
Γκάρετ Μουαγκουτούτια (ΗΠΑ - ΠΑΟΚ)
Γέρουν Ραουβέρντινκ (Ολλανδία - Ολυμπιακός)
Πάμπλο Μπενγκολέα (Αργεντινή - Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Ντιάζ Σόουζα Εβάμντρο (Βραζιλία - ΑΟ Φοίνικας Σύρου)
Διαγώνιοι:
Νιλς Κλαπβάικ (Ολλανδία - ΠΑΟΚ)
Γκάβιν Σμιτ (Καναδάς - Ολυμπιακος)
Κεντρικοί:
Μαγκαλάες Γκλαντσόουν (Βραζιλία - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)
Μπάιρον Φέργκιουσον (Μπαχάμες - Ηρακλής Πετοσφαίριση)
Ντούσαν Λόπαρ (Σερβία - ΑΟΠ Κηφισιάς)
Αλεξάνταρ Όκολιτς (Σερβία - ΠΑΟΚ)
Πασαδόροι:
Αξέλ Γιάκομπσεν (Δανία - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Εμι Τερβαπόρτι (Φινλανδία - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Λίμπερο:
Σπύρος Βελούδης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Προπονητής:
Ράτκο Παβλίσεβιτς (Σερβία - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

 

 

Η ομάδα των Ελλήνων All Star 2019 

Ακραίοι:
Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Παναγιώτης Παπδόπουλος (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Διαγώνιοι:
Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Κεντρικοί:
Αλέξανδρος Τουρνάκης (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός)
Δημήτρης Χαραλαμπίδης (Α.Ε.Κ.)
Παναγιώτης Πελεκούδας (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Θεόδωρος Βουλκίδης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Πασαδόροι:
Ντίμα Φιλίποβ (Π.Α.Ο.Κ.)
Θάνος Μαρούλης (Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής)
Λίμπερο:
Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Προπονητής:
Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

 *Ο Γιώργος Πετρέας αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

 

All Star Game 2019: Η Σύρος έτοιμη για το μεγάλο σόου του ελληνικού βόλεϊ

All Star Game 2009: Η τελευταία γιορτή με MVP Ψάρρα και οι βραβεύσεις σε Ζαγκούμνι, Σαμικά, Καλντέιρα

All Star Game 2008: Τα αστέρια έλαμψαν στην Αμαλιάδα, ΜVP Γιορντάνοφ και Ανδρεόπουλο τζούνιορ

All Star Game 2006: Στο Μετς με Αγιους Βασίληδες και MVP τον Μαρτσέλο Σάκι

All Star Game 2005: Η Ορεστιάδα έσπασε και το παγκόσμιο ρεκόρ!

All Star Game 2004: 2.500 θεατές στον Εύοσμο, MVP o Μπάεφ και τα 33α γενέθλια του Μιλίνκοβιτς

All Star Game 2000: Με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Γκάετς, «ρούκι» Ρουμελιώτη, MVP Τσακιρόπουλο και κορυφαίο Καραμπέτσο

 

 

 

 

IMG_4035.jpgIMG_4044.jpgIMG_4124.jpgIMG_4440.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject