Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-03-2019

Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου (21η αγωνιστική, 23/3, 17.00)

Rate this item
(0 votes)
Στην Κομοτηνή η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου στην τελευταία παράσταση της κανονικής περιόδου που θα δοθεί στην πρωτεύουσα της Ροδόπης. (21η αγωνιστική, 23/3, 17.00, Διαιτητές: Αβραμίδης, Ιωαννίδης).

 

Η Κομοτηνή έχει προσανατολισμό τα πλέι άουτ και οι δύο τελευταίοι αγώνες της κανονικής περιόδου με τον Φοίνικα και τον Εθνικό θα είναι η πρόβα τζενεράλε για τους αγώνες που θα κρίνουν την παραμονή της.

 

Ο πασαδόρος της Κομοτηνής Θάνος Μαρούλης που το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε στο φάιναλ-4 που έγινε στην Σύρο δήλωσε: «Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολη αποστολή όχι μόνο για τον αγώνα με τον Φοίνικα αλλά γενικά για να μείνουμε στην κατηγορία αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το παλέψουμε. Με τον Φοίνικα και τον Εθνικό θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Θα παίξουμε στα πλέι άουτ είτε με τον Εθνικό, είτε με την ΑΕΚ και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε φορμαρισμένοι».

 

Ο Φοίνικας έχει βαθμολογικό κίνητρο για τον αγώνα με την Κομοτηνή καθώς θέλει να «κλειδώσει» την 5η θέση και να διεκδικήσει από τον Παμβοχαϊκό την 4η θέση. Θα απουσιάσει ο Βραζιλιάνος Εβάντρο μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ. Το κενό του αναμένεται να καλύψει ο Φωτιάδης και ίσως γίνουν και εσωτερικές αλλαγές.

 

Ο διαγώνιος του Φοίνικα, Νίκος Μήλης δήλωσε: «Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αντιμετωπίσει τα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο για να τερματίσουμε στην καλύτερη θέση στη βαθμολογία που σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι η 4η θέση».

 

Στον Α΄γύρο ο Φοίνικας είχε νικήσει στη Σύρο την Κομοτηνή 3-1 σετ.

 


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ Sports)
Διαιτητές: Θεμελής, Βουδούρης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Τόλιος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Λύκειο Κομοτηνής 17.00: Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Αβραμίδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος, Γραμματεία: Μιχαλιτσούδη.

Μετς, Αθήνα 19.30: Α.Ε.Κ. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κατερλή, Γεωργιάδης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

 
Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Πανελληνίου Γ.Σ. 16.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές:  Mυλωνάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Bασιλειάδης, Επόπτες: Νικάκης, Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Μίκρας 17.30: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός (ΕΡΤ Sports)
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Κάλλης Εμ., Επόπτες: Ανθυμίδης, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.
 

Με κόκκινο χρώμα οι αλλαγές.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject