Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-07-2019

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του Ανδρέα Ανδρεάδη

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του κεντρικού Ανδρέα Αδρεάδη για τρίτη συνεχή χρονιά και έκτη συνεχόμενη. Η ανακοίνωση του Τ.Α.Α.Ολυμπιακός:

 

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για Τρίτη σερί χρονιά στην ομάδα μου. Εύκολα φτάνεις στην κορυφή δύσκολα παραμένεις. Φέτος μας περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά αφού έχει αλλάξει εν μέρει το ρόστερ και θα χρειαστεί λίγος χρόνος προκειμένου να επέλθει η απαιτούμενη χημεία. Θα μεταλαμπαδεύσουμε στα νέα παιδιά που ήρθαν τη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του συλλόγου για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, όπως πέρσι και πρόπερσι. Θέλουμε πρώτα από όλα το πρωτάθλημα αλλά και όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη μας έτυχε μια δύσκολη κλήρωση, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Η ομάδα θα είναι μέχρι τότε καλά δουλεμένη και προπονημένη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».







Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject