Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-04-2019

Η δεξίωση της Ε.Σ.Α.Π. έλαμψε στην SPORTEXPΟ (foto)

Rate this item
(0 votes)
Mε τη δεξίωση που παρέθεσε η ΕΣΑΠ με την υποστήριξη του ομίλου PT Hotels Group ολοκληρώθηκε το πλούσιο τετραήμερο δράσης του επαγγελματικού βόλεϊ στην Διεθνή Εκθεση SPORTEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στην δεξίωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός και πολλοί εκπρόσωποι της αθλητικής ηγεσίας, της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές αλλά και παράγοντες του αθλητισμού από όλα τα σπορ.

Το περίπτερο της ΕΣΑΠ τίμησε με την παρουσία του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας Βίκος Αντώνης Χατζηγεωργίου που είναι από τους βασικούς χορηγούς της ΕΣΑΠ και του πρωταθλήματος Volley League.

Στη βασική φωτογραφία ο Αντώνης Χατζηγεωργίου (δεξιά) μαζί με την υπεύθυνη επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Εφη Μπούρα και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΕΣΑΠ Βασίλη Παπαγεωργίου.

Αθλητές των ομάδων της Volley League, βολεϊμπολίστες και βολεϊμπολίστριες από όλες τις εθνικές και τοπικές κατηγορίες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΣΑΠ και παραχώρησαν συνεντεύξεις στο ειδικό στούντιο του κρατικού ραδιοφώνου ΕΡΑ Σπορ που παρήγαγε live δημοσιογραφική ζώνη με τα τεκτενόμενα στην έκθεση.

Tο περίπτερο της E.Σ.Α.Π. στην SPORTEXPΟ ένωσε τις δυνάμεις του βόλεϊ

Τα παιδιά αγκαλιάζουν το περίπτερο της E.Σ.Α.Π. και της Volley League στην SPORTEXPΟ

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject