Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-05-2019

Νίκος Ζαλμάς: «Θα είναι μεγάλη η σειρά των τελικών»

Rate this item
(0 votes)
Ο Νίκος Ζαλμάς έζησε μία από τις πιο ιδιαίτερες σεζόν της προπονητικής του καριέρας καθώς ξεκίνησε ως προπονητής του Φοίνικα Σύρου και ανέλαβε στα δύσκολα την Κηφισιά. Τόσο η Κηφισιά όσο και ο Φοίνικας που δημιούργησε μπήκαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Μίλησε στην web camera του volleyleague.gr για τη σεζόν που πέρασε αλλά και τους τελικούς μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ:
Για τη σεζόν που τελείωσε και βρήκε την Κηφισιά μέσα στην πρώτη 4αδα: «Ηταν μία από τις πιο ιδιαίτερες σεζόν. Θα ήθελα να τελειώσουμε καλύτερα. Στους ημιτελικούς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Στον τρίτο ημιτελικό ήμασταν και φιλοξενούμενοι στο γήπεδο μας. Όμως ήταν μία γεμάτη χρονιά. Οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την σωστή αντίδραση τους στα ενώ βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Αντιδράσαμε σωστά και μπόρεσε να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ισως κανείς να μην το πίστευε. Εγώ ως ανικανοποίητος άνθρωπος ήθελα το κάτι παραπάνω στα ημιτελικά. Ηταν δύσκολο γιατί κάναμε ήδη πολλές υπερβάσεις. Ισως η Κηφισιά να μην φτιάχτηκε για αυτό το λόγο ή η ενέργεια μας να σώθηκε στους ημιτελικούς. Η μοναδική ομάδα που δε νικήσαμε εφέτος είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό κάτι λέει.

Για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στους τελικούς των πλέι οφς: «Οι τελικοί θα είναι διαφορετικά παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες μπορούν να σπάσουν οποιαδήποτε έδρα. Εχουν έμπειρους αθλητές. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα στον τρίτο ημιτελικό αγωνίστηκε χωρίς τον Τακουρίδη στον τρίτο ημιτελικό και δεν φάνηκε η απουσία γιατί έπαιξε ο Γάτσης. Ο Ολυμπιακός αν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών θα δούμε άλλη ομάδα».

Αν θα είναι μεγάλη η σειρά των τελικών: «Θα περιμένουμε να δούμε μία μεγάλη σειρά τελικών. Δεν θα είναι κάτι εύκολο για μία από τις δύο ομάδες. Το λέω ειλικρινά γιατί και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλους και εμπειρους αθλητές παίκτες που καθένας μπορεί να σου πάρει ένα παιχνίδι μόνος του».

Για το μέλλον του ΑΟΠ Κηφισιάς: «Η συνεργασία μας θα ολοκληρωθεί στα μέσα Μαϊου. Πρέπει να ξεκουραστούμε. Θα περιμένουμε τις εκλογές του συλλόγου και στη δημοτική αρχή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και από τις αρχές Ιουνίου θα μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject