Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-05-2019

Προσπάθεια του Ο.Φ.Η. να αγωνιστεί στο «Παλατάκι»

Rate this item
(0 votes)
Το «παλατάκι του ΟΦΗ» το κλειστό γυμναστήριο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι η βασική προτεραιότητα, αυτήν την εποχή, ώστε να αποτελέσει την έδρα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, με αφορμή την ιστορική άνοδο στην Volley League.


Ολες οι ενέργειες και οι επαφές που γίνονται αυτήν την εποχή, από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, είναι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Καθώς η εκτίμηση που υπάρχει, από τους ανθρώπους της ομάδας, είναι ότι το «σπίτι του ΟΦΗ», μπορεί να τις κατάλληλες παρεμβάσεις, να φιλοξενήσει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Το επόμενο διάστημα, θα αποτυπωθεί πλήρως ο χώρος, ώστε να διαπιστωθούν ακριβώς, οι εργασίες που πρέπει να γίνουν, ώστε το γήπεδο, να είναι έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος της VolleyLeague, στα μέσα του Οκτωβρίου.

Στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι στις αρχές του Ιουλίου, να ξεκινήσουν οι βελτιωτικές εργασίες, ώστε να υπάρχει ο χρόνος, να έχουν ολοκληρωθεί στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject