Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-06-2019

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Μπενίτεθ Μουνιόθ

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία με τον Ισπανό προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ για τρίτη αγωνιστική σεζόν μετά την κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Η ανακοίνωση:
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος θα παραμείνει για τρίτη διαδοχική σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας.

Ο προπονητής της ομάδας μας Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (olympiacossfp.gr) τα εξής : "Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να μείνω στον πάγκο του Ολυμπιακού και την νέα αγωνιστική περίοδο. Τα δύο προηγούμενα χρόνια αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Όλοι οι άνθρωποι του κλαμπ, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη μας, οι φίλαθλοι, είμαστε μια οικογένεια και μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε θρυλική ιστορία!"
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject