Print this page
03-07-2019

Μουτάφης, Τεφτσής: «Αφιερωμένο στον Ο.Φ.Η. μόνο» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο Κυριάκος Μουτάφης και ο Μιχάλης Τεφτσής έκαναν την υπέρβαση στο 7ο πρωτάθλημα Beach Volley League OΠΑΠ και έβαλαν και τον Ο.Φ.Η. στο πάνθεον των πρωταθλητών του πρωταθλήματος της άμμου που διοργανώνει από το 2013 η Ε.Σ.Α.Π.
Οι δύο βετεράνοι άσσοι της κρητικής ομάδας που κάθε χρόνο παίζουν μπιτς βόλεϊ συνεργάστηκαν για πρώτη φορά χαρίζοντας στον σύλλογο τον πρώτο επίσημο τίτλο και στο μπιτς βόλεϊ.

Ο Κυριάκος Μουτάφης που στη σάλα είναι πασαδόρος είπε αρχικά: «Παίζω πάνω από 20 χρόνια μπιτς βόλεϊ από τότε που έπαιζαν οι ομάδες με τρεις παίκτες. Σιγά σιγά το ξεκινήσαμε, μας άρεσε και φτάσαμε έως εδώ. Μεγαλώσαμε πλέον αλλά παίζουμε και όσο μας κρατάνε οι δυνάμεις μας θα παίζουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο».

Ο Μιχάλης Τεφτσής που αγωνίζεται λίμπερο δήλωσε: «Παίζω μπιτς βόλεϊ από το 2000. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, ωραίες οι εγκαταστάσεις, ήταν όλα τέλεια. Ο καιρός μας τα χάλασε λίγο λόγω του αέρα αλλά όλα καλά. Αφιερώνουμε την επιτυχία μας στον ΟΦΗ μόνο».

Κυριάκος Μουτάφης: «Όπως είδατε και σήμερα πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε τον ΟΦΗ απ΄όπου και να μας ζητηθεί και όπου χρειαστεί. Το ίδιο θα κάνουμε εφέτος και στη σάλα. Για πρώτη φορά ο σύλλογος εξασφάλισε την άνοδο του στην Volley League. Eίναι μία προσπάθεια πολλών ετών. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο. Δεν θέλουμε να είμαστε περαστικοί από την Volley League αλλά να γίνουμε ένα ισχυρό μέλος αυτής της κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να πάμε την κατηγορία ένα επίπεδο παραπάνω. Αυτοί είναι οι στόχοι μας και όλοι μας από όποιο πόστο μπορεί θα παλέψει για αυτό με όλες τις δυνάμεις».

Μιχάλης Τεφτσής: «Η Κρήτη ασχολείται με το βόλεϊ αλλά και ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και τα κατάφερε να ανέβει στην Volley League. Έκανε μία υπέρβαση και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Volley League. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάει καλά».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ και την στήριξη από τους Κρητικούς σε βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ οι δύο πρωταθλητές είπαν: «Ο κόσμος του ΟΦΗ πάντα ήταν κοντά στην ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ. Οι κρητικοί αγαπούν τον ΟΦΗ και τον στηρίζουν. Το ίδιο θα γίνει και εφέτος. Η προσπάθεια που κάνουμε δεν είναι μόνο η καθιέρωση της ομάδας στην Volley League αλλά να φέρουμε τον κόσμο στο άθλημα, να το μάθουν περισσότεροι και να γεμίσουμε τις ακαδημίες μας με νέα παιδιά. Η Κρήτη θα είναι κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια».

Media