Print this page
27-08-2019

H πανηγυρική πρώτη συγκέντρωση του Ο.Φ.Η. για τη νέα σεζόν

Rate this item
(0 votes)
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, για το ιστορικό ταξίδι στην Volley League, είχε το μήνυμα ότι η ομάδα πρώτα πρέπει να γίνει μια οικογένεια.


Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας, αποφάσισε η πρώτη συγκέντρωση να μην είναι στο γήπεδο, αλλά να είναι μια συνάντηση γνωριμίας, της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των παικτών.

Το ραντεβού δόθηκε στο παραθαλάσσιο News Café Beach του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κυριάκου Μουτάφη και η φιλόδοξη σεζόν για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Volley League ξεκίνησε, με παρόντες όλους τους παίκτες που είναι σήμερα στο ρόστερ του ΟΦΗ, με εξαίρεση τον διεθνή Μαυροβούνιο ακραίο Μίλος Τσούλαφιτς, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Από την Τρίτη (27/8) οι παίκτες του ΟΦΗ μπαίνουν στο γήπεδο και ξεκινάνε τη σκληρή δουλειά, για μια χρονιά με φιλοδοξίες και μεγάλες προκλήσεις για το βόλει του ΟΦΗ.

Στην πρώτη συγκέντρωση, πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στην σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες, τους ευχήθηκε υγεία, δήλωσε συγκινημένος που ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί φέτος στην μεγάλη κατηγορία, καθώς αυτό ήταν ένα όνειρο ετών για τον ίδιο και υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης, προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, σε ότι αφορά το χτίσιμο και τη δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας, στην πρώτη της χρονιά στην Volley League.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι οι μεταγραφές για τον ΟΦΗ, δεν έχουν τελειώσει και η ομάδα κινείται ακόμη για 1-2 αθλητές, που θα συμπληρώσουν το ρόστερ.

O προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ζλατιλίδης, με τη σειρά του, τόνισε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο υλικό του ΟΦΗ, έχει δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, αναφέρθηκε στη σημασία όλοι μαζί παίκτες και τεχνικό τιμ να είναι ενωμένοι όλη τη χρονιά και έδωσε …ραντεβού με τους παίκτες του στο γήπεδο, όπου ξεκινάει η δουλειά.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με πολύ συζήτηση γύρω από το βόλει και πολλές ευχές απο τον απλό κόσμο που βρέθηκε News Café Beach (είναι γνωστό στέκι για Βeach Volley), προς την ομάδα του ΟΦΗ, για μια δυνατή σεζόν!

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλει της ομάδας, ευχαριστεί τον τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Κυριάκο Μουτάφη, αλλά και το προσωπικό του News Café Beach, για την εξαιρετική φιλοξενία.