Print this page
04-09-2019

Γκέργκι: «Τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα»

Rate this item
(0 votes)
Με αμείωτους ρυθμούς και καθημερινές προπονήσεις στο Ρέντη, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Βουρδέρη, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Το «ερυθρόλευκο» γκρουπ των παικτών που προπονείται αποτελείται από τον Ανδρέα Ανδρεάδη, τους 5 νεοαποκτηθέντες Ρόλαντ Γκέργκι, Γκαζμέντ Χουσάι, Δημήτρης Ριζόπουλος, Άκης Ασπιώτης, Δημήτρης Τζιάβρας και τους προερχόμενους από την ομάδα Νέων Μαγγανάς, Στράτος, Δορδοκίδης και Ζωγραφάκης.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ούγγρος ακραίος Ρόλαντ Γκέργκι με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους, και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Θρύλου. Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεών του έχει ως εξής:

«Για εμένα είναι πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου, ότι ήρθα εδώ στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα για αυτό θα παλέψουμε τους εγχώριους τίτλους που θέλουμε να τους κατακτήσουμε όλους αλλά και να διακριθούμε στο CEV Cup. Θα δώσουμε πολλά δυνατά παιχνίδια και ελπίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε.

Φέτος στην Ευρώπη θα έχουμε δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζουμε τη Μόντενα στο πρώτο παιχνίδι, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο που έχει ενισχυθεί μεταγραφικά. Ωστόσο θα παλέψουμε με όλες μας της δυνάμεις σε αυτά τα δυο παιχνίδια.

Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι χαρούμενοι με εμένα γιατί θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα και σε κάθε αγώνα».