Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-09-2019

Η προετοιμασία του Ο.Φ.Η. στο Παγκρήτιο στάδιο

Rate this item
(0 votes)
Η προετοιμασία της ομάδας βόλει του ΟΦΗ συνεχίζεται σε σκληρούς ρυθμούς, με διπλές προπονήσεις καθημερινά και έμφαση στο θέμα της φυσικής κατάστασης.

Την Πέμπτη (5/9) το πρωί, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, έβγαλε το… λάδι στους παίκτες του, καθώς το πρόγραμμα στο Παγκρήτιο στάδιο, ήταν ιδιαίτερα επίπονο.

Οι αθλητές του ΟΦΗ πάντως, ως γνήσιοι επαγγελματίες, το εκτέλεσαν με συνέπεια και χαρά και χαμόγελο, καθώς το κλίμα στην ομάδα, σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (2η εβδομάδα), είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Σα μια οικογένεια και αυτό μπορεί να αποτελέσει και το μεγάλο μυστικό για την επιτυχία της φετινής προσπάθειας στην Volley League.

O Eρασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα βόλει θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Παγκρητίου σταδίου και το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, για την προετοιμασία τηε ομάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον διευθυντή της εγκατάστασης Δημήτρη Τσιράκο, αλλά και στα μέλη του προσωπικού του σταδίου, τα οποία καθημερινά, πασχίζουν να μην λείψει τίποτε απο τους αθλητές του ΟΦΗ.

Γραφείο Τύπου Ο.Φ.Η.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject