Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-09-2019

Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανανέωσε τα συμβόλαια των Νικολάκη, Ρούση, Μελλέ

Rate this item
(1 Vote)
Μετά τον Γιώργο Κάπελα ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανακοίνωσε την ανανέωση των πασαδόρων Δημήτρη Νικολάκη, Λυκούργο Ρούση, του κεντρικού Νίκου Μελλέ ενώ έμεινε στην ομάδα και ο Νικηφόρος Γκότσης για τη θέση του τρίτου πασαδόρου:


Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές Δημήτρη Νικολάκη και Λυκούργο Ρούση για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο Δημήτρης Νικολάκης θα φορά τη φανέλα του αρχηγού με το νούμερο «1» για 17η συνεχόμενη περίοδο. Ο εμβληματικός αρχηγός της Κηφισιάς με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του τόνισε: « Αποφάσισα να παίξω βόλεϊ και φέτος. Αυτή όμως θα είναι η τελευταία χρονιά της καριέρας μου, καθώς έχω πάρει την απόφαση στο τέλος της περιόδου να σταματήσω. Πέρα από το κομμάτι του παιχνιδιού, θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να εξελιχθούν».

Όσον αφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο ο πασαδόρος της Κηφισιάς τόνισε: "Εύχομαι σε όλους υγεία. Το βόλεϊ είναι ένα παιχνίδι που κάνει την καθημερινότητα μας πιο όμορφη".

Από την πλευρά του ο Λυκούργος Ρούσης μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς είπε: « Είμαι χαρούμενος που και φέτος θα είμαι στην οικογένεια της Κηφισιάς. Καθοριστικοί παράγοντες στην απόφασή μου να μείνω στην ομάδα ήταν το καλό κλίμα, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Εύχομαι σε όλους υγεία και επιτυχίες».

Να σημειώσουμε ότι τρίτος πασαδόρος του ΑΟΠ Κηφισιάς την περίοδο 2019-20 θα είναι ο ταλαντούχος Νικηφόρος Γκότσης, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας από πέρσι.

Στην «οικογένεια» του ΑΟΠ Κηφισιάς και τη νέα περίοδο ο Νίκος Μελλές

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αθλητή Νίκο Μελλέ για την περίοδο 2019-20. Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ο Νίκος Μελλές θα είναι «κάτοικος» Κηφισιάς.

Με αφορμή την συνέχιση της καριέρας του στην Κηφισιά ο ταλαντούχος κεντρικός τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και αυτή την χρόνια θα συνεχίσω στο δυναμικό της ομάδας! Πλέον έχουμε γίνει μια οικογένεια με όλους τους ανθρώπους της Κηφισιάς. Το εξαιρετικό κλίμα, το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες ήταν οι κύριοι λόγοι που καθόρισαν την απόφαση μου! Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».



 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject