Print this page
07-09-2019

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία της Ελπίδας Αμπελοκήπων

Rate this item
(1 Vote)
Τις βάσεις για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα σταθεί επάξια στην Volley League ξεκίνησαν να δημιουργούν από τη Δευτέρα (02/09) οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ξεκινώντας την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει για πρώτη φορά τον σύλλογο στη Volleyleague.

Υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού της ομάδας, Σπύρου Γκολίτση, οι βολεϊμπολίστες της Ελπίδας μπήκαν στις προπονήσεις με διάθεση για σκληρή δουλειά και με προσήλωση στον κοινό στόχο, δίνοντας καθημερινά ραντεβού πρωί και απόγευμα: Οι διπλές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων, που θα αποτελέσει την καινούργια έδρα της ομάδας στην Α1 Ανδρών, και συμπληρωματικά στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», όπου η Ελπίδα αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και όπου πανηγύρισε την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία.

Από την ερχόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις θα ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ξένου στην ιστορία του συλλόγου, του Κογκολέζου Εξόσε Ιλουονί Νγκαμπούρου, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Δευτέρα (09/09), ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο.

Στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας θα δοθεί έμφαση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ενδυνάμωση των αθλητών, έτσι ώστε σταδιακά η ομάδα να ανεβάσει ρυθμούς και κατόπιν να «μονταριστεί» μέσα από μία σειρά φιλικών αγώνων, από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Ξεκινάμε τη νέα αγωνιστική χρονιά με πολλή διάθεση. Ευχόμαστε να έχουν υγεία όλοι οι παίκτες μας, για να κάνουμε μία καλή προετοιμασία. Αυτές οι πρώτες πέντε-έξι εβδομάδες της περιόδου αποτελούν ένα σημαντικό στάδιο και μέσα από τις διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σιγά-σιγά στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας», δήλωσε ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης.

proponisi_04.jpgproponisi_06.jpgproponisi_05.jpgproponisi_02.jpgproponisi_01.jpgproponisi_03.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.