Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2019

Οι αθλητές του Φοίνικα έγιναν δότες του μυελού των οστών

Rate this item
(0 votes)

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας δοτών μυελού το οστών ο Φοίνικας έδειξε το κοινωνικό πρόσωπο και το μεσημέρι της Παρακευής πραγματοποιήθηκε στο χώρο έξω από την Β΄αίθουσα «Γιάννης Γουλανδρής» του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Δημήτρης Βικέλας» η προγραμματισμένη εκδήλωση του Φοίνικα Σύρου και του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας προκειμένου οι παίκτες και οι φίλοι του Φοίνικα να ενημερωθούν για την δραστηριότητα του Συλλόγου και να μάθουν τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες για να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ήταν μια συμβολική συνάντηση που όμως βρήκε πρόθυμους τους αθλητές του Συλλόγου μας, να εκφράσουν όχι μόνο στα λόγια αλλά και εμπράκτως την συμπαράσταση και την ενεργή στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται για την αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην Ελλάδα.

Ξεχωριστή παρουσία στην συνάντηση ήταν του νέου Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα που προσήλθε στην συνάντηση συμπλήρωσε την σχετική αίτηση, έδωσε δείγμα σιέλου στον γνωστό συριανό μικροβιολόγο Γιώργο Αλτουβά και πρόσθεσε το όνομά του στους εθελοντές δότες.

Παρόν επίσης στη εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος Αντώνης Ρούσσος, το μέλος του ΤΑΑ Αγγελική Πρίντεζη και στελέχη της προπονητικής ομάδας. Με χαρά διαπιστώσαμε ότι τρεις αθλητές μας ήταν ήδη εθελοντές δότες. Με την ευκαιρία προτρέπουμε όλους του φίλους και τους οπαδούς του Φοίνικα να γίνουν μέλη της Παγκόσμιας αλυσίδας ζωής.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject