Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-09-2019

Ντίμα Φιλίποφ: «Είχαμε στόχο να επιστρέψουμε στην ελίτ»

Rate this item
(0 votes)
O διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ Nτίμα Φιλίποφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και ξεκίνησε προπονήσεις με τον δίκεφαλο του βορρά υπό τις οδηγίες του μπαμπά του Γιούρι:


Συγκεκριμένα, ο αθλητής των ασπρόμαυρων δήλωσε:

Για την Εθνική ομάδα

«Ήταν μια φανταστική εμπειρία για όλα τα παιδιά. Ένα πολύ ιδιαίτερο τουρνουά, με καλή οργάνωση, στο οποίο είχαμε βάλει στόχο να επιστρέψουμε στην ελίτ, έπειτα από 10 χρόνια απουσίας. Η προσπάθεια ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Η Εθνική ομάδα έχει μέλλον, αλλά χρειάζεται βοήθεια και στήριξη από όλους όσους πλαισιώνουν το ελληνικό βόλεϊ. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε στις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού βόλεϊ». 

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο. Μου έλειψαν οι συμπαίκτες μου. Σιγά σιγά θα ενσωματωθώ και εγώ στην ομάδα και την προετοιμασία. Οι στόχοι, όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλοί. Πρωτάθλημα, κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ανυπομονώ να μπω στις προπονήσεις και να προσπαθήσω μαζί με τα άλλα παιδιά να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject