Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-10-2019

Ο Ολυμπιακός με τη Βερόνα στο Παρίσι

Rate this item
(0 votes)
Στο Παρίσι βρίσκεται ο Ολυμπιακό για να αγωνιστεί σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας. Απόψε Παρασκευή 4/10 στις 21.30 θα αντιμετωπίσει την ιταλική Βερόνα.

Το Σάββατο 5/10 θα διεξαχθούν ο μικρός τελικός και ο τελικός.

Με αφορμή την συμμετοχή του Θρύλου στο δυνατό Τουρνουά, ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ομάδα ξεκίνησε με πλήρη σύνθεση την περίοδο της προετοιμασίας πριν λίγες ημέρες ωστόσο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που ξεκίνησαν από τις 2 Σεπτεμβρίου έκαναν πολύ καλή δουλειά και προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή και να είμαστε καλά.

Οι διεθνείς που ήρθαν από τις εθνικές ομάδες σε μια διαφορετική στιγμή της προετοιμασίας, βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μαζί στην ίδια ταχύτητα. Στο Παρίσι θα παίξουμε κόντρα σε ομάδες υψηλού επιπέδου και θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας μας. Είναι πολύ χρήσιμο να έχουμε τέτοιου είδους Τουρνουά πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων»

Το πρόγραμμα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ-ΠΑΡΙΣΙ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

18:30 Paris Volley-Nantes Reze

21:30 Oλυμπιακός-Verona

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

17:30 Μικρός Τελικός

20:30 Μεγάλος Τελικός







Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject