Print this page
10-10-2019

Δύο φιλικοί αγώνες του Ο.Φ.Η. και του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο

Rate this item
(0 votes)
Η ομάδα βόλει του Ο.Φ.Η. αποκαλύπτεται στον κόσμο της, στα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει την Παρασκευή (11/10) και το Σάββατο (12/10), με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό γυμναστήριο, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.


Μετά τα δυο φιλικά τεστ που έδωσε στην Αθήνα με Παναθηναικό και Κηφισιά, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για δυο ακόμη δυνατά τεστ, ενόψει της προετοιμασίας του, για την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League στις 26 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Παναθηναικού αναμένεται την Παρασκευή στο Ηράκλειο και θα μείνει μέχρι το Σάββατο, για τα δυο φιλικά παιχνίδια με τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι, το φιλικό της Παρασκευής (7μμ) με τον Παναθηναικό, θα είναι προπονητικό, ενω αυτό του Σαββάτου (5μμ) θα είναι σε κανονικές συνθήκες επίσημου αγώνα, με διαιτητές.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης,  αναφερόμενος στα δυο φιλικά με τον Παναθηναικό, ανέφερε ότι "θα είναι δυο ακόμη δυνατά τεστ στο περιθώριο της προετοιμασίας μας. Η ομάδα είναι καινούργια και έχει ανάγκη απο αυτά τα παιχνίδια. Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα και για περισσότερα, γιατί αυτές οι αναμετρήσεις μας δίνουν την δυνατότητα να γινόμαστε καλύτεροι".

Και στα δυο παιχνίδια ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, συμπεριλαμβανομένου και του Κολομβιανού ακραίου (1μ98) Ουρτάδο Μίνα, ο οποίος λόγω ίωσης δεν είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για τα φιλικά με Παναθηναικό και Κηφισιά.

Γραφείο Τύπου Ο.Φ.Η.