Print this page
30-11-2019

Συνέντευξη Τύπου: Ρουμελιωτάκης, Ζλατιλίδης, Γκολίτσης, Επιτροπάκης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Mετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0 σετ οι προπονητές των δύο ομάδων Δημήτρης Ζλατιλίδης, Σπύρος Γκολίτσης και οι αθλητές Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Επιτροπάκης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά:

 

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης είπε: «Είχαμε δύσκολο παιχνίδι σήμερα καθώς αντιμετωπίζαμε την άλλη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας και θέλαμε να πάρουμε βαθμούς. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε πόντους και όλα αυτά μας βάρυναν την προσπάθεια μας. Είμαι ευχαριστημένος από την "αλλαγή" αλλά το "μπλοκ άμυνα" κατά διαστήματα δεν δούλεψε. Θα συνεχίσουμε την δουλειά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την δουλειά για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ είπε: «Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας. Ο κόσμος μας βοηθάει και θα μας βοηθήσει. Από εμάς εξαρτάται και θα συνεχίσω να τον προσκαλώ συνέχεια για να μας δώσει τη δύναμη του για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

 

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τιμ. Δείξαμε την κατάλληλη σοβαρότητα, που έπρεπε. Είμαστε δυο νεοφώτιστοι, εκμεταλευτήκαμε την έδρα μας. Κρατήσαμε καλά την υποδοχή και δώσαμε πλεονέκτημα στον πασαδόρο να έχει καλύτερη ανάπτυξη. Θα το χαρούμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Σύρο, που είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε και εμείς καλή ομάδα και πιστεύω θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας το επόμενο Σάββατο και να μας βοηθήσει. Ο ΟΦΗ είναι νεοφώτιστος και θέλει υπομονή. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ μεράκι. Εγώ προσωπικά είμαι απο το Ηράκλειο και ήρθα φέτος στην ομάδα για να τη βοηθήσω και στηρίξω την προσπάθεια του ΟΦΗ και του κ. Δανδάλη που ελιναι τόσα χρόνια στο σύλλογο, τον στηρίζει και τον αγαπάει. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Κάναμε μια καλή νίκη, πήραμε τρείς βαθμούς, πάμε λίγο πιο ψηλά και θα κοιτάξουμε πλέον βήμα-βήμα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Οτι καλύτερο έρθει θα το πάρουμε».

 

Ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Παίξαμε με διαφορετικό σχήμα σήμερα, επειδή ο πασαδόρος μας ο Ντιλέο είχε έναν μικρό τραματισμό στον ώμο και επιστρατεύσαμε τον Επιτροπάκη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν συμμετείχε στις προπονήσεις λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια επειδή προσπάθησε σήμερα και ήταν μαχητής στο γήπεδο. Είμαστε επίσης στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του διαγώνιού μας, του Χαριδήμου, ο οποίος μπήκε στις προπονήσεις αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω την συμμετοχή του. Από το επόμενο παιχνίδι θα μπορεί να παίξει κανονικά. Ήρθαμε εδώ με τη διάθεση να διεκδικήσουμε κάτι καλό, αλλά από την στιγμή που δεν τηρήσαμε αυτά που είχαμε πει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, δεν ήταν εύκολο. Είπαμε να πιέσουμε την υποδοχή του ΟΦΗ στο 1ο σετ, αλλά οι αντίπαλοί μας το τελείωσαν με 75% και μοιραία μείναμε χαμηλά στο σκορ. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε το 2ο σετ, όπου προηγηθήκαμε 22-21. Βάσει της προσπάθειάς μας, αξίζαμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα, κάποιο σετ ή και βαθμούς, δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχαμε ισοφαρίσει σε 1-1. Μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να επανέλθουμε, δοκίμασα κι άλλους αθλητές που πήραν τις ευκαιρίες τους και αξίζουν μπράβο τόσο στον Γαληρόπουλο όσο και στον Παπαδόπουλο, που κλήθηκαν να έχουν ενεργό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι και ήταν πολύ καλοί. Πέρα από το ότι ο ΟΦΗ έκανε καλή υποδοχή γιατί δεν πιέσαμε στο σέρβις όπως θα θέλαμε, δυστυχώς η δική μας υποδοχή κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα και η επίθεσή μας να μην είναι καλή. Έτσι, ηττηθήκαμε δίκαια, παρότι είχαμε ίδιο αριθμό λαθών με τους αντιπάλους μας. Δεν το βάζουμε κάτω, εγώ είμαι αισιόδοξος, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, όλα θα κριθούν άλλωστε στα πλέι άουτ και πιστεύω ότι στο τέλος η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα σωθεί».

 

Ο πασαδόρος της Ελπίδας Θάνος Επιτροπάκης δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και δεν πιέσαμε από το σέρβις. Στο 2ο σετ μπήκαμε κάπως πιο δυναμικά, αλλά δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε».

 

Ο Ο.Φ.Η. με Καραμπαλί, Σαρικεΐσογλου νίκησε 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων (vid, pics)

 

2772247.jpggolitsis.jpgst5.jpgzlatilidis.jpg2772233.jpg2772249(1).jpg2772253.jpg2772255.jpg2772241.jpg


 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media