Print this page
07-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Ορφανός, Σακόγλου, Νεόφυτος, Κωτσάκης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός, ο αθλητής του Ηρακλή Χάρης Σακόγλου, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο μεγάλος πρωταγωνιστής Φρίξος Κωτσάκης δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Παμβοχαϊκού επί του Ηρακλή με 3-1 σετ.
Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παμβοχαϊκό, πήρε πέρα για πέρα μία δίκαιη νίκη. Eκανε πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς δεν φτάσαμε σε καμία περίπτωση στα στάνταρ μας. Μείναμε στο ματς με τον Ολυμπιακό που κάναμε καλή εμφάνιση. Σε καμία περίπτωση δεν φτάσαμε ούτε κοντά στην καλή εφάνιση μας.. Στο σάιντ άουτ ήμασταν κακοί παρότι είχαμε καλή υποδοχή. Από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο το έργο μας. Κοιτάμε πλέον το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε».

Ο αθλητής του Ηρακλή Χάρης Σακόγλου δήλωσε: «Συμφωνώ με τον κόουτς, σήμερα δεν πιάσαμε ούτε τη μισή απόδοση από αυτό που μπορούμε. Τα παιδιά του Παμβοχαϊκού ήταν πολύ διαβασμένα. Δεν είχαμε καλό σάιντ άουτ και μας έπαιξαν πολύ καλά στο μπρέικ πόιντ μέσω της καλής άμυνας. Υπήρχε μία τρικυμία στην ομάδα μου, δυστυχώς. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Κοιτάμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συγκεντρωθούμε και να παρουσιαστούμε μεταμορφωμένοι στη Μίκρα που είμαστε πολύ πιο δυνατοί».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσε: «Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Ημαστε πάνω από τις προσδοκίες μας μέχρι στιγμής. Στο σάιντ άουτ ήμασταν πολύ καλοί όπως και στο μπλοκ - άμυνα ήμασταν πολύ καλοί και όσο περνούσε η ώρα αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα που το έδειξε τις πρώτες αγωνιστικές. Για μενα δεν είναι έκπληξη όπως λένε όλοι. Ηταν πολύ σημαντική νίκη για μας και ελπίζω να είνα οδηγός για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής Φρίξος Κωτσάκης είπε: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Έχει δείξει τις προηγούμενες αγωνιστικές τι είναι ικανός να κάνει και αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη μας. Κρατήσαμε σε υψηλό επίπεδο το σάιντ άουτ και με το μπλοκ άμυνα βρήκαμε ενέργεια, πάθος και ρυθμό. Πρώτη φορά ευχαριστιέμαι τόσο πολύ έναν αγώνα. Μας έβγαιναν όλα. Οτι και να κάναμε μας έβγαινε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου. Εχουμε πει πως θέλουμε να κερδίζουμε κάτι από κάθε ματς και να κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο».

Media