Print this page
08-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Ζαλμάς, Νικολάκης, Μουνιόθ, Ασπιώτης (vid)

Rate this item
(2 votes)
Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ, Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Άκης Ασπιώτης, ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς και ο πασαδόρος της Κηφισιάς Γιάννης Νικολάκης δήλωσαν μετά τη νίκη της Κηφισιάς επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ:

 

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ (03.40 στο βίντεο) είπε: «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την καλή απόδοση που είχε στο παιχνίδι και τη νίκη. Όσον αφορά τη δικιά μου ομάδα, είναι δική μου ευθύνη ότι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε τρεις εβδομάδες σκληρές με δύσκολα παιχνίδια. Η ευθύνη για την ήττα είναι αποκλειστικά δική μου. Ξεκινήσαμε σωστά και συγκεντρωμένα.ειδικά στο σερβίς,και μέχρι το 5-0 του 2ου σετ ήμασταν καλά στην τακτική. μετά όμως χάσαμε την προσοχή μας και τη συγκέντρωση μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε.

 

Άκης Ασπιώτης: «Δική μας ευθύνη»

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Άκης Ασπιώτης (04.45 στο βίντεο) είπε: «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την νίκη της. Πιστεύω ότι η ευθύνη είναι δική μας, των παικτών που βρισκόμασταν στον αγωνιστικό χώρο. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε το παιχνίδι της Κηφισιάς, αλλά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Μετά το 1ο σετ έπεσε ο βαθμός της συγκέντρωσης μας. Υπήρχε εκνευρισμός, ο οποίος φάση με τη φάση γινόταν μεγαλύτερος.Κάναμε πολλά λάθη και οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν τον αγώνα. Θα μπορούσε να παιχνίδι να είχε έρθει σε εμάς, αλλά δεν έγινε.Θα κοιτάξουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ενόψει του επόμενου παιχνιδιού».

 

Νίκος Ζαλμάς: «Ενεση ηθικού»

 

O προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς το παιχνίδι μας ήταν μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μόντενα. Επειδή δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό, προσπαθήσαμε να παρατείνουμε όσο μπορούμε τη διάρκεια του αγώνα, μήπως και προκαλέσουμε κάποια νευρικότητα και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.  Η εικόνα του πρώτου σετ σίγουρα δεν μας αντιπροσώπευε καθόλου. Είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσουμε. Μετά από τα μισά του δεύτερου σετ ήμασταν καλοί σε πολλά πράγματα. Το είχα πει και πριν το παιχνίδι. Το σερβίς πήγε καλά και σε συγκεκριμένους στόχους, στο μπλοκ σπάσαμε μπάλες και κάναμε αντεπιθέσεις . Επίσης μετά τα μισά του δεύτερου σετ ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τζαμπ σέρβις του Ολυμπιακού. Είναι για εμάς μία "ένεση" ηθικού. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Ακολουθεί το παιχνιδι με τον Παμβοχαϊκό και θέλουμε το τρίποντο. Εύχομαι στο Ολυμπιακό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Μόντενα».

 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό»

 

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης (02.22 στο βίντεο) είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Χαίρομαι για τη νίκη, αλλά τα κρίσιμα παιχνιδια είναι μπροστά μας , με πρώτο απέναντι στον Παμβοχαϊκό. Εκεί πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και πρέπει να πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι».

Media