Print this page
15-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Δηλώσεις Παβλίσεβιτς, Μήλης, Γκολίτσης, Γαληρόπουλος

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς, ο διαγώνιος του Φοίνικα Νίκος Μήλης, ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης και ο ακραίος της Ελπίδας Ευθύμης Γαληρόπουλος δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα μετά τη νίκη του Φοίνικα επί της Ελπίδας με 3-0 σετ:
Ο προπονητής του Φοίνικα Ράτκο Παβλισεβιτς είπε: «Το παιχνίδι για μας ήταν σημαντικό γιατί θέλαμε να τσεκάρουμε μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, την απόδοση μας και την δυναμική μας σε σκληρά παιχνίδια. Σήμερα το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Το ξέραμε ότι η Ελπίδα θα έπαιζε καλά και ελεύθερα και θα μας πίεζε και καταβάλαμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος που πήραμε τους 3 βαθμούς και σίγουρα μπορούμε και καλύτερα στη συνέχεια».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Νίκος Μήλης είπε: «Σήμερα δοκιμάσαμε διάφορες συνθέσεις. Με την την Ελπίδα έχουμε διαφορετικούς στόχους αλλά σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνει και της ευχόμαστε να επιτευχθούν οι στόχοι της στο τέλος. Κρατάμε τους τρεις πόντους της νίκης και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Ήρθαμε στη Σύρο ξέροντας ότι θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Διαπιστώσαμε ότι δεν έπαιζε και ο Στερν και ήταν μια ευκαιρία να πιέσουμε την υποδοχή της Σύρου. Τα καταφέραμε μέχρι ενός σημείου και με εξαίρεση το κακό ξεκίνημα που κάναμε στην αρχή και μείναμε αρκετά πίσω στο σκορ, μετά θεωρώ ότι λίγο ισορροπήσαμε και σταθήκαμε αξιοπρεπώς στο παιχνίδι. Διεκδικήσαμε πολλές φορές το σετ, προηγηθήκαμε στο 2ο και στο 3ο σετ, αλλά τα γνωστά λάθη που κάνουμε απ την αρχή της χρόνιας μας στοιχίζουν, φτάνοντας στην πηγή χωρίς να πιούμε νερό».

Ο Ευθύμης Γαληρόπουλος δήλωσε: «Όπως είπε και ο κοουτς ήταν ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Φανήκαμε αντάξιοι του Φοίνικα Σύρου παρόλο που χάσαμε 3-0. Πιστεύω ότι είχαμε καλά στοιχεία, σέρβις, υποδοχή και επίθεση. Είχαμε καλές οδηγίες από τον προπονητή και κάποιες καλές ιδέες, αλλά μερικές εκτελέσεις δεν ήταν ικανοποιητικές. Κάποια σετ κρίθηκαν στα σημεία. Ήταν σίγουρα πλεονέκτημα για εμάς που δεν έπαιζε ο Στερν. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».