Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-12-2019

Απόφαση σταθμός για τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ

Rate this item
(0 votes)
Μία ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει κίνητρα σε επιχειρηματίες και φυσικά πρόσωπα για να κάνουν χορηγίες σε αθλητικούς και ημιεπαγγελματικούς συλλόγους ήρθε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να εγκρίνει το πρώτο αίτημα Τ.Α.Α. για παραχώρηση του ονόματος στον κεντρικό χορηγό.
 

Με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού εγκρίθηκε η μετατροπή της επωνυμίας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου σε «Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ» με την προσθήκη δηλαδή της επωνυμίας του χορηγού σε αυτήν του ΤΑΑ.

Πρόκειται για την πρώτη απόφαση της ΕΕΑ με τέτοιο περιεχόμενο που αφορά ΤΑΑ πετοσφαίρισης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο και σε άλλες ομάδες να προσθέσουν το όνομα του χορηγού τους στην επωνυμία τους.

Την ομάδα της Σύρου στη διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης τονίζοντας ότι τα ΤΑΑ δεν πρέπει να έχουν μόνον υποχρεώσεις ως επαγγελματικά σωματεία, αλλά και δικαιώματα, όπως το συγκεκριμένο, προκειμένου έτσι να μπορούν να προβάλλουν τους χορηγούς τους, αποκομίζοντας τα αναγκαία για τη λειτουργία τους έσοδα.

 

Η «ONEX NEORION SHIPYARDS» ιδιοκτησία του Πάνου Ξενοκώστα δραστηριοποιείται με τεράστια επένδυση στη Σύρο που περιλαμβάνει την ανακατασκευή και ανάπτυξη του ναυπηγείου στο Νεώριο Σύρου. Ανθρωπος του αθλητισμού και φίλαθλος όλων των σπορ ο Ξενοκώστας έκανε πράξη τη δέσμευση του και ανέλαβε την κεντρική χορηγία του ιστορικού συλλόγου της Σύρου δημιουργώντας νέα δεδομένα όχι μόνο για τον συγκεκριμένο σύλλογο αλλά και σε όλο το ανδρικό βόλεϊ. Μάλιστα το δώρο των Χριστουγέννων προς τον σύλλογο ήταν η απόκτηση του Αργεντινού διαγωνίου Πέπε Γκονζάλες.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject