Print this page
20-12-2019

Ο.Φ.Η. - Ηρακλής Πετοσφαίριση (8η αγωνιστική, 21/12, 18.00, V.L. T.V.)

Rate this item
(0 votes)
Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή σε ένα από τα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την είσοδο τους στην πρώτη 6αδα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 10 βαθμούς. (8η αγωνιστική, 21/12, 18.00, Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας, Livestreaming volleyleague.gr).

«Eίναι ένα μεγάλο ντέρμπι και καλούμε τον κόσμο να έρθει και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Είμαστε ισόβαθμοι στην βαθμολογία με τον Ηρακλή και αυτό τα λέει όλα για την σημασία του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Θα τους καλέσω για μια ακόμη φορά να είναι κοντά μας και να κλείσουμε με μια μεγάλη νίκη το 2019, που είναι χρονιά-ορόσημο για το βόλει του ΟΦΗ» τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Αγωνιστικά, ο προπονητής του ΟΦΗ δεν έχει προβλήματα, καθώς τόσο ο Τσούλαφιτς, όσο ο Κολομβιανός Μίνα, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, έχουν τεθεί στην διάθεση του.

Ο Ηρακλής προέρχεται από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που δεν ολοκληρώθηκε και θέλει να μαζέψει βαθμούς που θα τον εδραιώσουν στην πρώτη 6αδα και μάλιστα απέναντι σε έναν από τους βασικούς του αντιπάλους.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην ηρεμία μας. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα. Η δουλειά μου είναι η καλύτερη προετοιμασία των παικτών. Δεν κοιτάμε τίποτε άλλο. Δεν επικαλούμαστε δυσκολίες και κούραση και κοιτάμε πως θα πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε όλοι στον Ηρακλή πως η δουλειά μας θα είναι δύσκολη αλλά είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη».

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην Volley League.

 
 

Volley League Ανδρών 2019-20 - 8η αγωνιστική

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Βαρδινογιάνειο, Ηράκλειο 18.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Ο.Φ.Η. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Κοκοτσάκης. Επόπτες: Βασιλόπουλος, Κανδηλιεράκης. Γραμματεία: Κουνδουράκη, Σταμουλάκη.

Αμπελοκήπων 17.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - Ολυμπιακός

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Παπαδοπούλου, Μπέλλος. Γραμματεία: Καρακούλια.

Ερμούπολη, Δ.Βικέλας 18.00: Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΥΧ - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μενεσλής. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γ.Τριαντάφυλος Βόχας 18.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Ονόπας, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Σπίνας, Βαρατάσης. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

PAOK Sports Arena 17.00 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Σταυρίδης, Τοσουνίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.

*Αλλαγή ώρας