Print this page
21-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Ανδραβίζος, Παπάζογλου, Παβλίσεβιτς, Κωστόπουλος

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος, ο πασαδόρος του Εθνικού Μάριος Παπάζογλου, ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ONEX Ράτκο Παβλίσεβιτς, ο ακραίος του Φοίνικα Βασιλής Κωστόπουλος δήλωσαν μετά τη νίκη του «πειρατικού» με 3-1 σετ:

 

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Ο Εθνικός παίζει για την ιστορία και για τη φανέλα του. Είμαι πολύ υπερήφανος γι αυτούς τους αθλητές, οι οποίοι παλεύουν κάθε πόντο. Κάθε παιχνίδι αγωνίζονται για να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου».

Ο πασαδόρος του Εθνικού Μάριος Παπάζογλου με την σειρά του τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. ΄Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στα δυο πρώτα σετ εμφανίστηκε ο Φοίνικας πολύ διαβασμένος και συγχαρητήρια στον κοουτς για αυτό. Στο τρίτο σετ όμως καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε, μπήκαμε στο παιχνίδι πιο δυνατά και πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλά και ευχαριστώ τους συμπλέκτες μου για αυτό. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική και έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα».

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ONEX Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε:

«Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες.Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι που αποδεικνύει ότι πάντα έχεις την ευκαιρία σου όταν παίζεις και θέλω να πω ότι προσεγγίσαμε αυτό το παιχνίδι με μεγάλο σεβασμό στην Αλεξανδρούπολη που απέδειξε ότι είναι μια ομάδα που αν της δώσεις ευκαιρία θα την πάρει. Για μας τώρα είναι πολύ σημαντικό το ότι πήραμε τους τρεις πόντους, οπως το είχαμε σχεδιάσει, ώστε να τελειώσουμε αυτό το γύρο με αρκετούς βαθμούς. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγο τις γιορτές και μετά προετοιμασία για την έναρξη της δεύτερης φάσης που θα διεκδικήσουμε όσο γίνετε καλύτερη θέση για τα play offs».

Ο ακραίος του Φοίνικα Βασιλής Κωστοπουλος είπε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της Αλεξανδρούπολης που κάνανε μια παρά πολύ ωραία προσπάθεια. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί για να βρούμε μια ανταγωνιστική ομάδα, κάτι που φάνηκε και στο τρίτο σετ που και εμείς κάναμε κάποια λάθη. Εμείς εκπληρώσαμε το στόχο μας που ήταν οι τρεις βαθμοί. Από δω και πέρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μετά το τέλος των διακοπών με Ηρακλή, Παμβοχαικο και Κηφισιά με μικρά διαλείμματα δυο τριών ημερών εκτός έδρας και πολλά ταξίδια. Στόχος μας πλέον να χαλαρώσουμε και να ετοιμαστούμε για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Ο Φοίνικας ONEX πήρε το τρίποντο με 3-1 και ο Εθνικός το χειροκρότημα