Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Δεληκώστας, Γάτσης, Ζαλμάς, Κολτσιάκης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας, κεντρικός του ΠΑΟΚ Τάσος Γάτσης, ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς και ο ακραίος της Κηφισιάς Χρυσόστομος Κολτσιάκης δήλωσαν μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς με 3-2 σετ:


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε:

«Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη ήταν σοκ για εμάς και ακολουθούσε από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του τελευταίου διμήνου. Η Κηφισιά έχει υψηλού επιπέδου παίκτες στην επίθεση και το είδατε με το αποτέλεσμα που πήρε κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο 4ο σετ μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να κάνουμε παίκτες όπως ο Μάρσαλ που είναι καλός στην υποδοχή να πάρει ψηλές μπάλες, κάτι που δεν βελτιώσαμε ούτε μετά την άφιξη του Φαν Ντάικ που ξέραμε ότι δεν είναι καλός στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ευχαριστούμε τον Φαν Ντάικ που το συμβόλαιο του τελειώνει τη Δευτέρα. Από τη νέα χρονιά, ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που πρέπει να είναι και θα ξανασυστηθεί. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές. Συγχαρητήρια και τον κόουτς της Κηφισιάς Νίκο Ζαλμά, πρώην συνεργάτη στην Εθνική ομάδα. Τον εκτιμώ πολύ και είναι στο τοπ-3 των προπονητών της χώρας μας. Κάνει πολύ καλή δουλειά στην Κηφισιά, καθώς και επιλογές παικτών».

Για το μέλλον του Βαν Ντάικ: «Όλοι είναι υποψήφιοι μέχρι να αποφασίσουμε ποιον θα πάρουμε. Και ο Βαν Ντάικ είναι υποψήφιος αλλά προς το παρόν το συμβόλαιό του λήγει αύριο».

Για την αναπλήρωση του κενού του Γιάννη Τακουρίδη: «Θα πάρουμε σίγουρα ξένο κεντρικό, ίσως και Έλληνα».

Κλείνοντας ο Κώστας Δεληκώστας είπε: «MVP του πρώτου γύρου ήταν ο Σωτήρης Σωτηρίου. Είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης και σε πάνω από τέσσερα παιχνίδια, οι εμφανίσεις του μας έδωσαν το τρίποντο».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Τάσος Γάτσης τόνισε:

«Το σημερινό παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν δύσκολο όπως αποδείχθηκε. θεωρώ πως εμείς το κάναμε δύσκολο, γιατί επιτρέψαμε στο αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι, κάνοντας σημαντικά λάθη. Κλείνουμε το 2019 στην κορυφή της βαθμολογίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε:

«Στην αρχή της εβδομάδας είχαμε προγραμματίσει κάποια πράγματα για το παιχνίδι, όπως να δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ λόγω της δικής του εβδομάδας που είχε. Την ίδια δήλωση είχα κάνει και με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για να νικήσεις τέτοιες ομάδες πρέπει να κάνεις πολλά καλά πράγματα στο γήπεδο. Ήμουν βέβαιος στην αρχή της εβδομάδας ότι θα τα καταφέρναμε αυτό, όμως όσο περνούσαν οι μέρες πολλαπλασιάστηκαν τα προβλήματά μας και μέχρι πριν λίγο δεν ήξερα ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσω, με τα προβλήματα που είχαν ο Σπυριούνης και ο Μπατατζίμ. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς, έτσι όπως θέλαμε και πήγαμε σε δεύτερες λύσεις, έτσι και ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη υποδοχή. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι και το επόμενο παιχνίδι μας μετά την διακοπή θα είναι και αυτό ντέρμπι. θα ξεκουραστούμε, θα οργανωθούμε τώρα στις γιορτές και κλείνει ένα 2019 αρκετά καλό για την ομάδα μου. Εύχομαι το 2020 να ξεκινήσει με υγεία σε όλους, καλύτερο βόλεϊ, καλύτερη οργάνωση στο βόλεϊ, λίγο περισσότερο επαγγελματικό, περισσότερους θεατές και όλα αυτά που ευχόμαστε όταν τελειώνει ένα έτος».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Χρυσόστομος Κολτσιάκης είπε:

«Κάναμε την προσπάθειά μας ως Κηφισιά και κοιτάξαμε στα μάτια τον ΠΑΟΚ. Πιάσαμε μία από τις καλύτερες αποδόσεις μας φέτος στο πρωτάθλημα παρά την ήττα, κλείνουμε καλά τη χρονιά. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια θα πετύχουμε πολύ πιο εύκολα τον στόχο που έχουμε θέσει εξαρχής».

Ο ΠΑΟΚ κράτησε τη νίκη και η Κηφισιά τον βαθμό (pics)  

Συγκινητικό μήνημα για Τακουρίδη από Παναθηναϊκό και Παμβοχαϊκό

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject