Print this page
18-01-2020

Συνέντευξη Τύπου Βαν ντε Ντρις, Δεληκώστα, Ανδρεόπουλου, Γιάκομπσεν

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας, ο Bέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ Βαν ντε Ντρις, ο τεχνικός του Πανθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη των «πρασίνων» με 3-0 σετ:

Ο Bέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ Βαν ντε Ντρις που έκανε ντεμπούτο με τον Δικέφαλο είπε:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, ένα ντέρμπι και το χάσαμε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι καθώς σε πολλές περιπτώσεις είχαμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν τα καταφέρουμε , συνεχίζουμε, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι μας ανήκαν το πρώτο και το τρίτο σετ. Ήμασταν κακοί στο side out στα σετ που πήρε ο Παναθηναϊκός αλλά κάναμε και πολλά λάθη στο break point. Νομίζω στο δεύτερο και στο τέταρτο σετ μπορούσαμε να πάρουμε διαφορές στην αρχή τους αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε Βλέπω θετικά στοιχεία στην ομάδα. Είχαμε τον Μάρσαλ 25 μέρες εκτός, είχαμε νέους παίκτες νομίζω ότι το μέλλον μας ανήκει».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και είχε τις εντάσεις ενός πολύ μεγάλου ντέρμπι. Είχε τακτικές είχε αλλαγές ρυθμών και καταστάσεων. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και κυρίως αυτό που δεν δούλευε στα δύο πρώτα σετ ήταν η επίθεση μας. Κάναμε σωστά πράγματα αλλά δεν παίρναμε πόντους από την επίθεση. Όταν αυτό το βρήκαμε και τακτικά το παιχνίδι έγειρε για εμάς γιατί τα υπόλοιπα στοιχεία μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Πήραμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».

Ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Στην αρχή δεν βρήκαμε τον δρόμο να επιτεθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο στη συνέχεια βρήκαμε τον δρόμο προς την επίθεση και παράλληλα ήταν καλά και η άμυνα και το μπλοκ μας και πήραμε την πολύτιμη νίκη».

Ντέρμπι διαφήμιση με νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ 3-0 με σούπερ Ρανγκέλ