Print this page
19-01-2020

Συνέντευξη Τύπου Παβλίσεβιτς, Χριστόφα, Ορφανού, Προύσαλη (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου Ράκτο Παβλίσεβιτς, ο κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Νίκος Χριστόφας, ο προπονητής του Ηρακλής Γιάννης Ορφανός και ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-0 σετ:

 

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράκτο Παβλίσεβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Ετσι το περιμέναμε. Ο αγώνας ήταν δύσκολος σε καυτή έδρα και δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοια ζεστή έδρα. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε αυτά και σήμερα παίξαμε υπομονετικά, χωρίς βιασύνη. Ολα τα σετ κρίθηκαν μετά τον 21ο πόντο και ήμασταν κοντά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να δούμε τα παιχνίδια στο μέλλον. Είναι μία καλή εμπειρία που αντιμετωπίσαμε τον Ηρακλή και νικήσαμε σε δύσκολη έδρα».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Νίκος Χριστόφας δήλωσε:

«Ηταν πολύ δύσκολος ο αγώνας. Ηταν ανταγωνιστικός. Ξέραμε πως ο Ηρακλής παίζει καλά μέσα στη Μίκρα. Εχει πάρει βαθμό από τον Ολυμπιακό, κόντραρε και τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε καλά, ήμασταν καλύτεροι στα σημεία μετά τον 20ο πόντο και πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε τον αγώνα με την Βόχα στο κύπελλο και την αναμέτρηση με την Κηφισιά που είναι εξίσου σημαντικός».

Ο προπονητής του Ηρακλής Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη δίκαιη νίκη. Το σκορ με την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν το ίδιο. Χάσαμε 3-0 αλλά όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέριες. Μάλιστα σε δύο σετ προηγηθήκαμε μετά τον 20ο πόντο αλλά δεν τα καταφέραμε. Να ευχηθώ περαστικά στον Σακόγλου. Δεν ξέρω πόσους ακόμα λαγούς μπορούμε ακόμα να βγάλουμε για να παίξουμε. Στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να παίξουμε με περίεργο σχήμα. Κάθε εβδομάδα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Δυστυχώς. Η μία ατυχία μετά την άλλη μας χτυπάει την πόρτα. Είμαστε εδώ, παλεύουμε, τα παιδιά κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα μέσα στην προπόνηση. Είναι δύσκολη η συνέχεια και το γνωρίζουμε».

Σε ερώτηση για το μέλλον της ομάδας ο Γιάννης Ορφανός είπε: «Εχουμε απαγόρευση μεταγραφών... Ολοι έχουμε φτάσει στα όρια μας, αθλητές, όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα. Το θέμα είναι ότι αντέχουμε αλλά πλέον τα πράγματα είναι σοβαρά και πρέπει να υπάρξει βοήθεια εάν θέλουμε να μιλάμε για το μέλλον του Ηρακλή. Θέλει βοήθεια. Δεν γίνεται άλλο».

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη νίκη και μακάρι όλα τα παιχνίδια να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σύρος έχει σωστά στημένη ομάδα βολεϊμπολικά και έχει λύσει τα προβλήματα της και δουλεύει καθαρά στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για όλοι δίνουν την ψυχή τους. Σήμερα όμως αδικήσαμε τους ευατούς μας. Μπορεί να φεύγουμε απογοητευμένοι αλλά εάν δούμε τα προβλήματα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Αυτή η ομάδα όσο και να την χτυπάνε θα αναστένεται. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια σε πείσμα πολλών που δεν θέλουν την ομάδα στην Α1. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε μετά τον 20ο πόντο και τι δεν κάναμε σωστά. Δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό για να μπούμε σε ένα τέτοιο ματς, αλλάξαμε διαγώνιο, χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Κρίμα που δεν κάναμε κάτι καλύτερο. Να ευχηθώ περαστικά στον Χάρη Σακόγλου και γρήγορη ανάρρωση γιατί τον χρειαζόμαστε. Εμείς είμαστε εδώ, κάνουμε την προσπάθεια μας και δώσαμε υπόσχεση να είμαστε εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Η καθημερινότητα μας είναι δύσκολη. Ακόμα και έτσι όπως παλέψαμε σήμερα είναι σημαντικό. Βλέπω κάτι θετικό. Δεν θα γκρεμίσουμε την ομάδα. Δεν ζητάμε εκατομύρια. Να έρθει κάποιος να βάλει 10 χιλιάρικα να φύγει η άρση μεταγραφών να πάρουμε έναν αθλητή για να γίνουμε και πάλι ανταγωνιστικοί. Είμαστε κοντά σε όλα, κονστά στα προημιτελικά του κυπέλλου και μέσα στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος τι άλλο να κάνει; Οτι μπορεί το κάνει, μας χειροκρότησε μετά από ήττα και εμείς κάνουμε ότι μπορούμε».

 

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ με αιχμή τον Γκονζάλες νίκησε 3-0 τον Ηρακλή

Media