Print this page
25-01-2020

Συνέντευξη Τύπου Νεόφυτος, Κανέλλος, Γκολίτσης, Μακόφσκι (vid)

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Νεόφυτος, o κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Γεράσιμος Κανέλλος, ο προπονητής της Ελπίδας, Σπύρος Γκολίτσης και ο πασαδόρος της Ελπίδας, Λούκας Μακόφσκι μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ.



Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Νεόφυτος, δήλωσε:

«Ήταν ένα ματς πάρα πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Θέλαμε το τρίποντο για να κοιτάξουμε την έβδομη. ακόμη και την έκτη θέση. Έχουμε δύο νέους ξένους παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί, αλλά είναι καλοί παίκτες και θέλουν το χρόνο τους. Δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν στην παρούσα στιγμή, αλλά στη συνέχεια θα το κάνουν. Έπαιξε ρόλο και για εμάς και για την Ελπίδα το πρώτο σετ που ήταν μπροστά οι γηπεδούχοι με 24-21 και τελικά το κερδίσαμε εμείς. Επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Χάσαμε τον ρυθμό μας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και πρέπει να τον ξαναβρούμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, συνεχίζουμε. Καλή τύχη στην Ελπίδα, είναι ένα σωματείο με νέα παιδιά, με ωραίο γήπεδο, κάνει μία καλή προσπάθεια και εύχομαι το καλύτερο».

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Γεράσιμος Κανέλλος, δήλωσε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Ελπίδας. Κάναμε το χρέος μας, πήραμε τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια, αλλά θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι χάσαμε τον ρυθμό μας. Ελπίζω να ανέβει η ομάδα και να βρει το καλό της πρόσωπο. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον φίλο μου Σπύρο Γκολίτση, που τον είχα και προπονητή». 

Ο προπονητής της Ελπίδας, Σπύρος Γκολίτσης μίλησε για τις απουσίες των Γαληρόπουλου, Καρακόλια λόγω στράτευσης:

«Είναι δύσκολο να παραμείνω ψύχραιμος. Ο φίλος μου Νίκος Νεόφυτος κάνει μία καλή προσπάθεια για να σώσει τον Παμβοχαϊκό. Δεν ήταν όμως καλός ο Παμβοχαϊκός. Αν παίρναμε το πρώτο σετ που ήταν δικό μας, αφού βρεθήκαμε μπροστά με 24-21, πιστεύω ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν είναι πρέπον να επικαλούμαστε συνεχώς την απειρία των παικτών. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, δεχτήκαμε σερί 5-0 και χάσαμε το σετ. Μας στοίχισε η απώλεια του πρώτου σετ, κολλήσαμε εκεί. Δεν αντιδράσαμε. Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι πικραμένος, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Έτσι δεν μπορούμε να σωθούμε. Θα είμαστε ένατοι στην κανονική περίοδο, αν και μέχρι χτες πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάμε όγδοοι ή έβδομοι. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι όγδοος πλέον, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας στα πλέι άουτ . Δε νομίζω πως θα είναι ο Παμβοχαϊκός, που έχει καλό πρόγραμμα στον β’ γύρο. Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα, να διαχειριστούμε άμεσα τα σημεία του παιχνιδιού που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Ο πασαδόρος της Ελπίδας, Λούκας Μακόφσκι, δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να πω κάτι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν σημαντικός αγώνας για μας, απέναντι σε μία ομάδα που βρισκόταν κοντά μας στην κατάταξη. Ήρθα εδώ για να παλέψω σε κάθε φάση, σε κάθε αγώνα, αλλά δεν γίνεται χάνουμε μέσα από τα χέρια μας σετ όπως το πρώτο. Συμβαίνουν πάντως αυτά τα πράγματα ακόμη σε παιχνίδια υψηλού επίπεδου όπως στο Τσάμπιονς Λιγκ είδαμε κάτι ανάλογο στην αναμέτρηση της Γιαστρέμπσκι με τη Ζενίτ. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ηρακλή, να παλέψουμε ως το τέλος της σεζόν και να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Συγχαρητήρια στον Παμβοχαϊκό, έπαιξε καλύτερα και εξυπνότερα στα κρίσιμα σημεία και ίσως η περισσότερη εμπειρία που διαθέτει έπαιξε και αυτή ρόλο».

 

Ο Παμβοχαϊκός με Λάππα, Κωτσάκη νίκησε 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων (vid)

 

 

Media