Print this page
25-01-2020

Συνέντευξη Τύπου Ανδραβίζος, Λουμπούτης, Ορφανός, Μαυροβουνιώτης (vid)

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος, ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Λουμπούτης, προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός και ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε ως MVP Βίκος Cola της 8ης αγωνιστικής δήλωσαν για τη νίκη του Ηρακλή με 3-0 σετ.

 

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Εμείς στα δύο πρώτα σετ ήμασταν κάπως ανταγωνιστικοί, στο 3ο δυστυχώς τα νεαρά παιδιά απογοητεύτηκαν και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε στο σκορ, παρόλα αυτά βάλαμε ακόμα πιο νεαρά παιδιά για να κερδίσουν κάποιες εμπειρίες ώστε να αρχίσουν κι αυτά σιγά- σιγά να βοηθούν την ομάδα. Εγώ ελπίζω και εύχομαι και ο Ηρακλής και ο Εθνικός να ξεπεράσουν τα οποία προβλήματα υπάρχουν και να πάνε στις επόμενες αγωνιστικές με καλύτερες συνθήκες».

Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Λουμπούτης δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς στο ξεκίνημα του β' γύρου με τον Ηρακλή. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα έχει δυσκολίες, η αντίπαλη ομάδα έπαιξε καλά. Εμείς αν και κάναμε κάποια λάθη πιστεύω ότι μπορούμε να τα διορθώσουμε στις προπονήσεις και θέλω και οι δύο ομάδες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που έχουν και να μπορέσουμε να βγούμε μπροστά στο πρωτάθλημα».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

«Γνωρίζαμε ότι είναι ένα παιχνίδι που έχει διαφορά δυναμικότητας στις δύο ομάδες, όμως σήμερα ο Εθνικός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός σε σχέση με το παιχνίδι του κυπέλλου. Έχει νεαρά παιδιά που στο μέλλον μπορεί να πρωταγωνιστήσουν. Μακάρι οι δύο ομάδες να βρουν τον δρόμο τους, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που υπάρχουν. Όσο αφορά εμάς, πρέπει αυτή τη βδομάδα να δουλέψουμε για το παιχνίδι που έρχεται με την Ελπίδα Αμπελοκήπων που είναι ένα παιχνίδι τρομερού βαθμολογικού ενδιαφέροντος για μας. Παίζουμε στην έδρα μας, θα προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι για να καταφέρουμε να πάρουμε πάλι το τρίποντο και στην επόμενη αγωνιστική».

Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες είναι παρόν στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να βρουν τον δρόμο τους για τη συνέχεια όχι μόνο αυτού του πρωταθλήματος αλλά και των επόμενων. Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και πιστεύω έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Τώρα χρειαζόμαστε ουσιαστικές προπονήσεις για το επόμενο παιχνίδι, έχουμε δυσκολίες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς. Είμαστε εδώ πέρα και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και συνεχίζουμε για ότι καλύτερο».

 

Ο Ηρακλής με τον Χήρα διαγώνιο 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

 

Media