Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-01-2020

Συνέντευξη Τύπου Τερζής, Δεληκώστας, Μουνιόθ, Πετρέας (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας, ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσαν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 σετ

 

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε:

 

«Εγινε ένα καλό παιχνίδι, ιδίως στο 4ο σετ, είχε θέαμα και ικανοποίησε τον κόσμο που το είδε από την τηλεόραση. Κάναμε κενό στο 3ο σετ που δε μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τα δυνατά σερβίς του Ολυμπιακού. Η ομάδα μου συνεχίζει, θέλουμε να εκμεταλευτούμε το καλό πρόγραμμα που έχουμε και να μαζέψουμε βαθμούς. Δεν θέλω να σταθώ σε απουσίες, τραυματισμούς ή οτιδήποτε άλλο. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να προχωράνε ανεξάρτητα από τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά τους. Για την επίμαχη φάση θα την δούμε στο βίντεο. Δεν ξέρω αν έγινε φιλέ. Και οι διαιτητές πρέπει να βλέπουν το βίντεο. Νωρίτερα έγιναν και δύο πιαστά. Εχει διαφορά η άμυνα από την κάλυψη. Δεν είπα πως χάσαμε από την διαιτησία. Σε έναν τελευταίο πόντο που θα μπορούσαμε να είχαμε οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ δόθηκε μία λάθος απόφαση που έγινε πριν τη φάση του φιλέ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στο τάι μπρέικ».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε:

 

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Στο 3ο σετ κάναμε λάθη στα πρώτα σερβίς του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι καλός στα δεύτερα σερβίς που έγιναν όλα μπρέικ πόιντ. Κάναμε λάθη στα πρώτα σάιντ άουτ και το δυνατό σερβίς του Ολυμπιακού. Δεν θα αναφερθώ σε απουσίες, αρρώστιες και τραυματισμούς. Με αυτούς που έχω ετοιμοπόλεμους με αυτούς παλεύω. Δε μου αρέσουν οι δικαιλολογίες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου ειδικά στο σάιντ άουτ. Ευελπιστώ πως θα είναι πολύ καλή η συνέχεια μας. Σίγουρα με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε πολλές φορές. Εχουμε καινούργιους παίκτες και θέλουμε χρόνο προσαρμογής. Θέλουμε να τους βάλουμε μέσα στην οργάνωση παιχνιδιού, έχουμε 10 μέρες με τον Ντρις και 12 μέρες με τον Μπιέλιτσα. Ο Φιλίποφ είναι τέσσερις μέρες και ο Ιλίνκχ έχει πάθει λουμπάγκο στο ζέσταμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και σήμερα δοκίμασε και δε μπορούσε να προσφέρει».

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε:

 

«Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και για το βόλεϊ και για εμάς. Σίγουρα σε κάποια σημεία πρέπει να παίζουμε καλύτερα, όπως το σερβίς όπου πρέπει να πιέσουμε περισσότερο. Προερχόμαστε από μια μεγάλη περίοδο, χωρίς διοργανώσεις και αγώνες και πρέπει να επανέλθουμε στον κανονικό ρυθμό μας σαν ομάδα. Στην προπόνηση δουλεύουμε πολύ στο σερβίς αλλά σήμερα δε μας βγήκε».

Για την χρησιμοποίηση του Άκη Ασπιώτη ως βασικό διαγώνιο: «Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και ξέρω την δουλειά που κάνουν στο γήπεδο. Ο Φίνγκερ προέρχεται από τραυματισμό και μόλις δύο μέρες προπονείται κανονικά. Είναι καλά αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως. Ο Άκης δουλεύει πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος μαζί του και επειδή αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα, ήθελα να του δείξω την εμπιστοσύνη μου».

 

 

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσε:

 

 

«Μια σημαντική νίκη για την ομάδα μου που μας δίνει αρκετά μεγάλο προβάδισμα στην υπόθεση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, που είναι και ο πρώτος μας στόχος πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε το διάστημα στο τέταρτο σετ, όπου η ομάδα μου δεν έδειξε τόσο πολύ συγκεντρωμένη. Όταν είμαστε τρεις πόντους μπροστά πρέπει να τελειώνουμε εκεί το παιχνίδι και να μην δίνουμε περιθώρια στον αντίπαλο. Σίγουρα παίζει και η άλλη ομάδα αλλά για να κάνουμε πρωταθλητισμό και να ολοκληρώσουμε όλους τους στόχους μας πρέπει να γίνουμε περισσότερο αυστηροί με τους εαυτούς μας. Από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου κέρδισε άλλο ένα παιχνίδι, κέρδισε ένα αντίπαλο που έχει και αυτός τους ίδιους στόχους. Είμαστε χαρούμενοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο προσηλωμένοι και παιχνίδι με παιχνίδι να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό και την θέληση που έχουμε όλη τη χρονιά».

 

Ο Ολυμπιακός με οδηγό τον Φίνγκερ από τον πάγκο νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject