Print this page
01-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Χαράλαμπος και Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Μπουτσούγιεβιτς, Πλαβλίσεβιτς (vid)

Rate this item
(0 votes)
O ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ο πατέρας του και προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς και ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ και ενόψει τον προημιτελικό του κυπέλλου:

οι δυο προπονητές Ράτκο Παβλίσεβιτς και Δημήτρης Ανδρεόπουλος στην συνέντευξη τύπου, αλλά και οι Μαξίμ Μπουτσούγιεβτις και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος. Χαράλαμπος Ανδρεοπουλος:

O ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε:

«Πήραμε μιαν πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Είναι χαρά για κάθε αθλητή να αγωνίζεται με τέτοιο κόσμο και σε αυτό το γήπεδο. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι εδώ την Τετάρτη για το κύπελλο. Πρέπει να δουλέψουμε αυτές τις δύο ημέρες με κάτω το κεφάλι και να είμαστε προετοιμασμένοι για άλλο ένα δυνατό παιχνίδι».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:

«Έγινε ένα παιχνίδι όπως ακριβώς περιμέναμε. Πολύ σκληρό ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν πολύ κοντινά χαρακτηριστικά. Αυτές οι δύο ομάδες μοιάζουν με τον τρόπο που αγωνίζονται μοιάζουν και κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός θα παίζει με τον Φοίνικα θα είναι μεγάλο ντέρμπι. Νομίζω σήμερα η ομάδα που πίεζε πιο πολύ από το σερβίς είχε ένα μικρό πλεονέκτημα και αυτό έγινε ο Φοίνικας εμφανίστηκε με πιο σταθερή υποδοχή ενώ εμείς είχαμε περισσότερα μπλοκ. Αρα το σημερινό παιχνίδι που οι δυο ομάδες έχουν ισσοροπια στην επίθεση, κρίθηκε στη λεπτομέρεια του σερβίς. Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Μας δίνει βαθμολογικό προβάδισμα έναντι της Σύρου αλλά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Φοίνικα όπως και στην ομάδα μου. Την Τετάρτη έχουμε ένα νοκ άουτ ματς. Η κλήρωση έφερε δυο καλές ομάδες να διασταυρωθούν. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας όσο το δυνατόν καλύτερα και θα έρθουμε πάλι Σύρο για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου»

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο παιχνίδι. Όλοι οι θεατές το ευχαριστήθηκαν. Ηταν αγώνας με πολύ συναίσθημα. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε απόψε. Η πρώτη μας ευκαιρία ήταν στο δεύτερο σετ, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές. Την Τετάρτη ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Παναθηναϊκό διότι ειναι αρκετά δυνατή ομάδα. Θα βρούμε τις λύσεις που πρέπει για να κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στο φάιναλ φορ».

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομαδες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήρθαν και μας υποστήριξαν απόψε. Σήμερα το βόλεϊ που παίχτηκε ήταν πολύ καλής ποιότητας και για τις δυο ομάδες. Ολα τα σετ ήταν πολύ γεμάτα και πολύ σκληρά. Είμαι ικανοποιημένος για την ομάδα μου. Στις δύσκολες στιγμές κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μια ημέρα μπροστά μας να ηρεμήσουμε λίγο και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο».

Media