Print this page
07-02-2020

Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων - Π.Α.Ο.Κ. (12η αγωνιστική, 8/2, 19.00, V.L.-T.V.)

Rate this item
(0 votes)
H αναμέτρηση που ξεχωρίζει στην Θεσσαλονίκη είναι μεταξύ της ενισχυμένης Ελπίδας και του ανανεωμένου ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League. (12η αγωνιστική, Aμπελόκηποι, 8/2, 19.00, Live Streaming Volley League, Διαιτητής: Ισκάς, Δανιηλίδου).

 

Η Ελπίδα ετοιμάζεται για την τελική αντεπίθεση στην προσπάθεια της να βελτιώσει τη βαθμολογικη της θέση. Ενισχυμένη και με τον Φερέλ που έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα τα δώσει όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ με στόχο μία καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα για μία μεγάλη έκπληξη.

 

Ο ακραίος της Ελπίδας Κώστας Καπετανίδης που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ είπε: «Επιδίωξη της ομάδας μας θα είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Κάναμε αρκετές μεταγραφές τον τελευταίο μήνα, έχουμε αλλάξει το σχήμα της ομάδας και πιστεύω ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή στη Volley League μέσα από τα πλέι άουτ».

 

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού την 11η αγωνιστική έχει 24 βαθμούς (8 νίκες-3 ήττες) και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

 

Με κεκτημένη ταχύτητα και από την πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΝ Πανοράματος και τον Βραζιλιάνο Αμπράο να κάνει ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο της νίκης.

Για το παιχνίδι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο κεντρικός των ασπρόμαυρων, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, ανέφερε:

 

«Στον αγώνα του Σαββάτου θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η Ελπίδα μας δυσκόλεψε αρκετά. Είναι ένα ματς, από το οποίο δεν πρέπει να υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες, αν θέλουμε να παραμείνουμε στο στόχο της πρώτης θέσης. Από την απόδοσή μας εξαρτάται η διακύμανση του παιχνιδιού».

 

Στον αγώνα του Α΄γύρου στο PAOK Sports Αrena ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 3-1 σετ, ενώ στην Α΄φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-0 σετ.

 

 

Volley League Ανδρών 2019-20 - 12η αγωνιστική

Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020


Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κεκλεισμένων θυρών)

Διαιτητής: Νικολόπουλος, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Γεωργουλέα. Επόπτες: Βαρατάσης, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γιώργος Τριαντάφυλλος, Βόχα, 17.00 (V.L. - T.V.): Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Ο.Φ.Η.

Διαιτητής: Κουτσούλας, Ονόπας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Σπίνας, Γεωργιάδης. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Αμπελόκηποι, 19.00 (V.L. - T.V.): Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητής: Ισκάς, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Λούμσι, Βασδέκης. Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020

Ζηρίνειο 19.00 (V.L. - T.V.): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητής: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Βαρατάσης, Αλεβετσοβίτης. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20.00 (EΡΤ): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Διαιτητής: Βασιλειάδης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Τόλιος, Κατερλή. Γραμματεία: Μπίτσικα.

* Οι διαιτητές και οι μεταδόσεις livestreaming θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 5/2.