Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-02-2020

Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Ορφανού

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Ορφανού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας στη θέση του Ράτκο Παβλίσεβιτς:

«Το ΤΑΑ Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ONEX ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας».

Το βιογραφικό του Γιάννη Ορφανού.

Ο Γιάννης Ορφανός έχει γεννηθεί 17 Μαρτίου 1980 στην Αθήνα.

Από την αρχή της σεζόν 2015-16 ανέλαβε β΄προπονητής του Ηρακλή Πετοσφαίριση ως συνεργάτης του Χρήστου Πάτρα.

Μετά την παραίτηση του Χρήστου Πάτρα στις 7 Δεκεμβρίου 2015 ανέλαβε Α΄προπονητής με ντεμπούτο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο».

Ανανέωσε το συμβολαιό του και τη σεζόν 2016-17. Μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης και την είσοδο στα πλέι οφ η χρονιά κρίθηκε επιτυχημένη και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Μετά την 5η θέση της σεζόν 2017-18 και την παρουσία του Ηρακλή ως φιναλίστ στους τελικούς των κυπέλλων Ελλάδας το 2018 στη Ρόδο και το 2019 στην Ιεράπετρα ανανέωσε το συμβόλαιο του για πέμπτη συνολικά σεζόν.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2020 παραιτήθηκε από τον Ηρακλή και στις 27 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε από τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject