Print this page
29-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Τούμπος, Μπουράκης, Νεόφυτος, Aχιλλεόπουλος (vid)

Rate this item
(2 votes)
Ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος, Ο λίμπερο του Ηρακλή Αντώνης Μπουράκης, προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Γιάννης Αχιλλεόπουλος δήλωσαν μετά τη νίκη του Ηρακλή επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ:

Ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος δήλωσε:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές γι' αυτή την προσπάθεια. Ήταν μια πολύ περίεργη εβδομάδα για εμάς, παρόλα αυτά δουλέψαμε σκληρά, ακολουθήσαμε το πλάνο μας μέσα στο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε. Τα παιδιά έχουν καταφέρει να περάσουν όλες αυτές τις αντιξοότητες και είμαστε πολύ κοντά να πετύχουμε τον στόχο μας. Σήμερα με αυτή τη νίκη ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, ελπίζω να είναι ανάλογη και η συνέχεια. Η αποχώρηση του Γιάννη Ορφανού μας ήρθε σε όλους κάπως απότομα και έγινε πριν από ένα κρίσιμο αγώνα, παρόλα αυτά δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε πολλά περισσότερα απ' το τι πρέπει να κάνουμε στην προπόνηση μας και τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι, επομένως δεν υπάρχει κάτι που να άλλαξε, οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι απ' την αρχή αυτής της εβδομάδας για να έρθουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι για να το κερδίσουν και τα κατάφεραν».

Το λίμπερο του Ηρακλή Αντώνης Μπουράκης δήλωσε:

«Θέλω να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαϊκού γι αυτή την εμφάνιση. Ξέρω ότι περνάνε δύσκολα κι αυτοί. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Δημοσθένη Τούμπο που μας βοηθάει, έμεινε μαζί μας και ήταν σαν να μην άλλαξε τίποτα. Κάνουμε προπόνηση όλη την εβδομάδα, σκληρά γιατί περνάμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Είμαστε πιο κοντά στον αρχικό μας στόχο που ήταν να μπούμε στα play off, δεν είναι ακόμα σίγουρο, έχουμε ένα ακόμα ματς στη πορεία που πιστεύω ότι είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να το κερδίσουμε, αλλά θα δείξει ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσε:

«Καταρχάς θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ηρακλή, πανάξια μας κέρδισε, ήταν καλύτερος. Εμείς καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Η αλήθεια είναι ότι με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου δεν έχουμε βρει την απόδοση που είχαμε στον πρώτο γύρο, υπάρχουν εξηγήσεις και είναι λογικό κατά την άποψη μου, μια ομάδα που ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία, πολύ αργά στον πρώτο γύρο κατορθώσαμε και φορμαριστηκαμε όσο περνούσε ο χρόνος, κατά τον δεύτερο γύρο κάναμε την κοιλιά μας και νομίζω στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι. Θα ήθελα να σταθώ σε έναν αθλητή ο οποίος πραγματικά απ'την απέναντι πλευρά κρατάει στις πλάτες του τον Ηρακλή και είναι ο Κώστας Προύσαλης, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Κώστα και στον Ηρακλή για την προσπάθεια που κάνουν».

Το λίμπερο του Παμβοχαϊκού Γιάννης Αχιλλεόπουλος είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη του, ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Εμείς σήμερα είχαμε την ευκαιρία να να διεκδικήσουμε μια θέση στα play off , τώρα αυτά η θέση έχει απομακρυνθεί αρκετά έχουμε τρεις αγώνες ακόμα με ομάδες που διεκδικούν θέση στην τετράδα, άρα καταλαβαίνετε ότι για εμάς είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά όπως έχουμε δείξει μέχρι τώρα είμαστε μια ομάδα με τρομερή συνοχή και δεν θα εγκαταλείψουμε, θα παλέψουμε και τα τρία παιχνίδια και να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Σήμερα χάθηκε μια ευκαιρία με μια ομάδα που πιθανόν να είμαστε στα ίδια επίπεδα, αυτό δεν λέει τίποτα για εμάς, συνεχίζουμε να παλεύουμε και στο τέλος είτε πάμε στα play off που είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς αυτή τη στιγμή, είτε πάμε στα play out θα δείξουμε και εκεί τις δυνατότητες μας και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Συγχαρητήρια και πάλι στον Ηρακλή, έπαιξε πάρα πολύ καλά σήμερα και μας κέρδισε πέρα για πέρα δίκαια».

Media