Print this page
01-03-2020

Συνέντευξη Τύπου Ανδρεόπουλος, Σωνάκης, Γκολίτσης και Φερέλ (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, το λίμπερο Τάσος Σωνάκης, ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης και ο κεντρικός Τέβιν Φερέλ δήλωσαν μετά τη νίκη του τριφυλλιού με 3-0:
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που συνεχώς ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό. Το πιο βασικό για εμάς είναι να ξεφύγουμε από αυτό το δεκαήμερο, καθώς τα σώματα αρκετών αθλητών είναι εξασθενημένα από την γρίπη. Μόλις εχθές καταφέραμε να μαζευτούμε όλοι μαζί και μας έτυχε σήμερα ο τραυματισμός του Ζ¨ηση. Ελπίζουμε από αύριο να είμαστε καλύτερα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το εκτός έδρας ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον σημερινό αντίπαλο μας».

Το λίμπερο των πρασίνων Τάσος Σωνάκης τόνισε: «Ως ο μικρότερος παίκτης του Παναθηναϊκού θέλω να ευχαριστήσω  τον προπονητή μου που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνίζομαι και να προπονούμαι με κορυφαίους παίκτες που έχουν μεγάλη ιστορία. Σε ότι αφορά το ματς ήταν δυνατό και οι ομάδες κοντραρίστηκαν . Το δυνατό μας στοιχείο το σερβίς μας έδωσε πολλές λύσεις και πήραμε το σημαντικό τρίποντο».

Ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Νομίζω σταθήκαμε αρκετά καλά. Είμαι ευχαριστημένος από το σερβίς μας, το οποίο επιτέλους λειτούργησε. Ήταν σημαντικό για εμάςπ ου πήραμε 6 άσσους απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ λειτούργησαν όλα τα στοιχεία μας εκτός από το σερβίς. Ξέραμε ότι δεν θα κρατούσε η υποδοχή μας, αλλά τα τα παιδια ήταν μαχητικά και πήγαμε σχετικά καλά στην επίθεση. Σταθήκαμε πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι τέλος Μαρτίου θα είμαστε εκεί που πρέπει για να διεκδικήσουμε την παραμονή μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και χαίρομαι που βλέπουμε έναν πολύ δυνατό Παναθηναϊκό φέτος. Η Volley League χρειάζεται τις παραδοσιακές ομάδες στο υψηλό επίπεδο για να ανέβει ο ανταγωνισμός».

Ο κεντρικός της Ελπίδας Τέβιν Φερέλ δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές ήταν καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε από το σερβίς σήμερα αρκετά, όμως θεωρώ πως και εμείς κάναμε το ίδιο. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας παρά το μακρύ ταξίδι και αυτό που θέλουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και να προσθέτουμε κάτι διαφορετικό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό για το υπόλοιπο της σεζόν».

Media